Nieuwesoorten
Image default
Aanbiedingen

25 jaar getrouwd of ander jubileum vieren?

Vier uw zilveren huwelijk samen met kaartcollectie.nl

Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk! Een prachtig jubileum waar u en uw partner trots op mogen zijn. Een zilveren huwelijk staat symbool voor 25 jaar getrouwd zijn en dat is niet niks. Daarom zijn we bij kaartcollectie.nl van mening dat u dit zeker moet vieren met een leuk feestje. Maar voordat u een feestje geeft moet u natuurlijk wel alle genodigden uitnodigen. Hoe beter dan met de geweldige uitnodigingskaarten bij kaartcollectie.nl!

Nodig vrienden en familie uit met de service van kaartcollectie.nl

Heeft u niet zo veel zin om alles uit te zoeken als het gaat om de uitnodigen, enveloppen en versturen? Laat het doen door de medewerkers van kaartcollectie.nl. We zijn al meer dan 20 jaar actief in de drukkerij branche en hebben veel verstand van bijzondere kaartjes voor bijzondere momenten. Ons specialisatie omvat;

  • Geboortekaartjes jongens en meisjes
  • Trouwkaarten en uitnodigingen
  • Rouwkaarten voor het deelnemen van een verlies
  • Kaartjes bedrukken met speciale bedrukking zoals reliëfdruk of preegdruk
  • Ecologische Kraft kaarten
  • We leveren onze kaartjes in Nederland en België

We maken het extra gemakkelijk voor onze klanten door de mogelijkheid te bieden de enveloppen vooral al geleverd te krijgen. Dat scheelt u tijd en zo kunt u alvast voorbereidingen treffen om alle kaartjes in één keer op de post doen. Handig toch?

Jubileum kaarten en uitnodigingen voor elk moment

Een zilveren huwelijk is natuurlijk maar één van de vele bijzondere momenten in het leven. Zo verkopen we ook speciale jubileumkaarten voor een 50 jarige huwelijk, geslaagd zijn voor een diploma, het adopteren van een kind én natuurlijk het vieren van een geboorte!

In onze webshop vindt u hele soorten geboortekaartjes voor jongens en meisjes met de mooiste printjes, de hipste designs en de nieuwste stijlen. We verkopen onder andere de ruime collectie van Belarto en Buromac. Twee zeer bekende leveranciers van wenskaarten die u ongetwijfeld ook vaak in de winkels ziet. Goed nieuws, u hoeft de deur dus niet meer uit. Bij kaartcollectie.nl vernieuwen we onze collecties iedere maand met nieuwe wenskaarten voor jong en oud.

Zelf je uitnodigingen maken? Dat kan!

U kunt er ook voor kiezen om uw trouwkaarten, geboortekaarten of uitnodigingskaartjes helemaal zelf te maken. We bieden de mogelijkheid om op basis van een kaartje, de tekst en kleur aan te passen en eventueel zelfs voorzien van uw eigen foto. Wat ook mogelijk is, is dat u een volledig eigen ontwerp aanlevert en deze bij ons laat bedrukken. Onze DTP dienst staat dan voor u klaar en adviseren u bij de opmaak en ontwerpbestand. Denk aan het gebruik van de juiste lettertypes, rekening houden met snijmarges en de kwaliteit van de foto’s.

Verzending naar Nederland en België

Al onze kaartjes kunnen veilig online besteld worden met iDeal of door vooraf over te maken. We verzenden gratis in Nederland en een kleine meerprijs ook naar onze Belgische klanten.

Tip: Bij het bestellen kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van sluitzegels voor geboortekaarten of trouwkaarten. Deze geven uw kaartjes net dat beetje extra.

https://www.kaartcollectie.nl/