Nieuwesoorten
Image default
Vervoer en transport

De mogelijkheden in het huren van privéjets

Ben je helemaal klaar met dat eeuwige gekrijs van kleine kinderen in het vliegtuig en de vluchtige reis naar het vliegveld? Dan ben je toe aan reizen met een privéjet. Het reizen met een privéjet kan voor een groot comfort zorgen. Boek een Schiphol taxi en laat je helemaal in de watten leggen. In dit artikel worden de vele mogelijkheden en de voordelen van privéjets besproken. 

Zelf bepalen hoeveel mensen meegaan

Als je een privéjet huurt, kun je zelf bepalen hoeveel passagiers er mee zullen gaan. Dit betekent dat het mogelijk is om helemaal in je eentje te reizen, maar ook dat je jezelf met 300 passagiers tegelijk kunt transporteren.  Er zijn verschillende groottes in vliegtuigen. Zo vind je dus altijd wel een toestel dat bij je past!

Luxe of een snelle vlucht?

Bij het inhuren van een privéjet kun je ervoor kiezen om verschillende VIP arrangementen toe te voegen. Zo zal er bijvoorbeeld een butler zijn die de drankjes inschenkt of wordt je door een chauffeur opgehaald van het vliegveld. Welke VIP arrangementen je toevoegt, is helemaal aan jou!

Het boeken van een empty leg vlucht

Wil je heel graag een keer vliegen, maar vind je het veel te duur? Dan is een empty leg vlucht wat voor jou! Privévluchten worden vaak geboekt voor een enkele reis, waardoor ze zonder passagiers terug moeten vliegen, een empty leg vlucht. Omdat dit hartstikke zonde is, wordt voor een goedkoop prijsje een vliegticket aangeboden. Hierdoor krijg je toch de privévlucht waar je al zo lang van hebt gedroomd. 

Meerdere bestemmingen

Een privéjet is niet alleen voor enkele reizen bedoeld. Het is namelijk ook mogelijk om meerdere bestemmingen te bezoeken met het toestel. Zo kun je makkelijk de world trip maken waar je altijd al van hebt gedroomd. 

Huisdieren?

In normale vliegtuigen is het vaak van strengste verboden om huisdieren mee te nemen in het toestel. Maar bij privéjets kunnen de huisdieren gewoon meegenomen worden. Wel zo gezellig!

Privéjet huren?

Ga op zoek naar een bedrijf dat privéjets verhuurt. Ze bieden namelijk een groot aanbod van verschillende soorten vluchten in een privéjet aan. Zo is het mogelijk om kleine reizen te maken in je eentje, maar kan er ook met een groep van 400 personen worden gereisd. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om aanvullende VIP diensten aan te vragen. Zo krijg je dus de beste reiservaring!