Nieuwesoorten
Image default
Aanbiedingen

De ultieme gids voor het aanbrengen van gelnagellak

 

Al lange tijd is gelnagellak zeer geliefd. Dit komt doordat gelnagellak de ideale oplossing biedt voor professioneel ogende nagels die iedereen gemakkelijk thuis kan aanbrengen. Gelnagellak biedt nog veel andere voordelen vergeleken met normale nagellak. In deze blog kom je meer te weten over de voordelen en leer hoe je gel nagellak stap voor stap aanbrengt als een professional.

 

De voordelen van gelnagellak

Door veel mensen wordt de langdurigheid van gelnagellak als het grootste voordeel gezien. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Gelnagellak maakt je nagels dikker waardoor ze sterk zijn en minder snel breken. Heb je weinig tijd en geen zin om je nagels te doen, dan zijn gel nagels ook een goede keuze. Ze drogen namelijk veel sneller dan normale nagellak. Er zijn veel soorten en kleuren gelnagellak doordat het al een langere tijd populair is. Bij www.topcodecosmetics.nl heb je keuze uit een breed assortiment kleuren. 

 

Stap 1: Bereid je nagels voor

Begin met het trimmen en vormen van je nagels. Let er op dat je nagelranden volledig glad zijn. Duw je nagelriemen naar achter en ga lichtjes met een nagelvijl over je nagels zodat ze de gelnagellak beter kunnen vastpakken. Was je handen voordat je gaat beginnen met het aanbrengen van de gelnagellak.

 

Stap 2: Het aanbrengen van de gelnagellak

Drie lagen gelnagellak zijn nodig om perfect gemanicuurde nagels te krijgen. Alle lagen moeten dun worden aangebracht zodat je nagels niet te dik zijn. De eerste laag is de basis laag. De basislaag zorgt ervoor dat je kleur beter blijft zitten. Daarna breng je de kleurlaag aan. En tenslotte breng je de toplaag aan. Deze laag beschermt de kleur waardoor je langer van je nagellak kunt genieten.

 

Stap 3: Uitharden en afwerken

De verschillende lagen moeten apart elke keer uitharden. Dit doe je met een led lamp. De led lamp laat je nagels sneller drogen. Voordat je de lagen laat uitharden moet je er wel voor zorgen dat er niets op je huid zit, anders gaat dit ook uitharden

 

Stap 4: Verzorgen

Nadat je nagels klaar zijn is het belangrijk om je nagels goed te verzorgen. Direct na je manicure is het goed om nagelriemolie aan te brengen. Nagelriemolie hydrateert je nagels en huid. Houd je nagels ook schoon en wanneer je een nieuw kleurtje wilt aanbrengen verwijder je nagellak door ze te weken in nagellakremover. 

 

Met deze tips en trucs ben je nu klaar om je nagels te transformeren met prachtige gelnagellak. Veel plezier en geniet van je schitterende manicures!