Nieuwesoorten
Image default
Huishoudelijk

Het grootste aanbod bedden van Auping vindt u bij deze aanbieder nabij Utrecht

Auping is wellicht de bekendste beddenfabrikant in Nederland. Dit bedrijf heeft Nederlandse roots en is al sinds 1888 gevestigd in het prachtige Deventer. Fidder Slapen is gevestigd in Woerden, vlak bij Utrecht, en heeft een heus Auping Plaza waar u alle modellen kunt uitproberen. Het Auping Plaza is compleet uniek in de omgeving van Utrecht en zelfs in heel Nederland! Hier ontdekt u wat een matras van Auping zo uniek maakt: goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Wilt u zeker weten dat u uitgerust wakker wordt? Dan moet u voor uw slaapkamer in regio Utrecht een matras of compleet bed van Auping aanschaffen! 

Boxsprings van Hästens zijn ook verkrijgbaar bij deze specialist

Hästens boxsprings in Woerden vindt u natuurlijk in de showroom van Fidder Slapen. Hästens is een Zweeds merk dat geroemd is om diens luxueuze en comfortabele boxsprings. Deze fabrikant maakt enkel gebruik van natuurlijke materialen zoals grenen hout, wol, katoen en natuurlijk paardenhaar. De collectie met Hästens boxsprings bestaat uit verschillende stijlen. Denk hierbij onder andere aan continentale boxsprings, framebedden en verstelbare bodems. Maak de constructie af met een vederzacht topmatras van Hästens en u start iedere dag met ontzettend veel energie!

Vraag een persoonlijk slaapadvies van een slaapexpert

Door advies te vragen aan een slaapexpert van Fidder Slapen in Woerden weet u zeker welke van de boxsprings van Auping of Hästens het best in uw slaapkamer nabij Utrecht geplaatst wordt. In de showroom heeft u de mogelijkheid om de verschillende modellen te testen, zodat u zeker het juiste bed aanschaft dat past bij uw slaapgewoonten en -wensen. Het proefliggen in combinatie met het advies van de expert zal u ervan garanderen dat u altijd uitgerust wakker wordt. Maak een afspraak met de expert via de website of telefonisch. Dan wordt er de tijd voor u genomen om uw wensen te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Een elektricien dat jouw wens wilt waar laten komen herken je zo

Een milieubewuste keuze voor een glazenwasserij nabij Den Haag