Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Internationaal verhuizen met de hulp van een verhuisbedrijf uit Groningen

Dankzij de hulp van het verhuisbedrijf in Groningen kon ik zonder enige moeite verhuizen naar het buitenland! Ik was aangenomen op de universiteit in Cambridge en moest over een maand verhuisd zijn naar de stad zelf. Maar in mijn eentje verhuizen met zoveel spullen kon ik niet dus ben ik op zoek gegaan naar een verhuisbedrijf bij mij in de buurt die mij kon helpen om naar Engeland te verhuizen. Het klinkt als een makkelijke klus, helaas was dat niet het geval.

Een verhuisbedrijf in Groningen zoeken die mij kon helpen

Omdat ik zelf ook uit Groningen kom, ben ik hier gaan zoeken naar een verhuisbedrijf en in de omgeving. Ik kreeg al snel veel verschillende soorten bedrijven te pakken en ze wilden mij graag helpen. Totdat ze hoorde wat voor soort opdracht het was. Je moet als bedrijf een speciale vergunning en andere documenten hebben om klanten te helpen met verhuizen naar het buitenland. Geen van die bedrijven die ik had, hadden die documenten en konden mij niet verder helpen. Ik had bijna de moed opgegeven totdat mijn moeder een bedrijf had gevonden die ons wel kon helpen! We hadden samen de website bekeken en namen direct contact met hun op. Ze wilden mij dolgraag helpen en een afspraak maken om een planning te maken voor de verhuizing! Ik was erg enthousiast geworden en kon niet wachten!

Alles ging soepel!

Bij de afspraak van het bedrijf ging alles volgens plan. Ik kreeg een hele gedetailleerde planning te zien met wat wanneer zou gebeuren. Voordat dit de definitieve planning werd, moest ik een handtekening neerzetten voor akkoord. Dit had ik gedaan en het plan zou van start gaan. Alles ging volgens de planning en ik was op tijd verhuisd in Cambridge. Bovendien waren al mijn spullen er en was alles nog heel na de lange reis. Ik ben Mondial Movers erg dankbaar dat zij mij hebben geholpen met deze reuze verhuizing.

Wilt u meer weten over het bedrijf Mondial Movers? Bekijk dan de volledige website via www.oostlandverhuizing.nl voor meer informatie over de verschillende diensten die zij aanbieden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zit het met e-sigaretten

Effecten van een trampoline

Hoveniersbedrijf in Rhenen nodig?