Nieuwesoorten
Image default
Kinderen

Jouw kinderen worden blij van deze kindertandpasta

Iedere ouder heeft wel eens gemerkt dat kinderen niet altijd hun tanden willen poetsen. Dit kan een hele strijd worden. Kinderen hebben namelijk niet altijd zin hierin, maar ouders weten hoe belangrijk gezonde tanden zijn. Fairytabs herkent dit probleem en heeft hier een perfecte oplossing voor gevonden. Met de nieuwe kindertandpasta van dit merk wordt tandenpoetsen opeens een feestje voor kinderen! Ook ouders worden hier blij van. Deze kindertandpasta is namelijk helemaal natuurlijk en gezond voor de kindertanden.

Een leuke ervaring

Deze nieuwe kindertandpasta is vooral een leuke ervaring voor kinderen. Dit is namelijk een tandpasta waar op gekauwd moet worden. De kleine tabletjes lossen dan meteen op in de mond. Door deze hele nieuwe ervaring wordt tandenpoetsen opeens leuk. Je kinderen zullen plezier gaan krijgen in het tandenpoetsen. Wanneer kinderen nog wat extra aanmoediging nodig hebben, kun je ook de socialmediakanalen van dit merk raadplegen. Hier vind je leuke liedjes en mascottes die jouw kinderen vermaken tijdens het poetsen.

Blije kinderen is blije ouders

Kinderen worden erg blij van deze kindertandpasta. Ook ouders worden hier gelukkig van. De tandpasta bestaat uit natuurlijke ingrediënten die veilig en geschikt zijn voor jonge kinderen. De tanden van jouw kinderen worden hiermee helemaal schoon en het gebit wordt beschermd tegen gaatjes. Je kunt zelf kiezen of je een smaak met of zonder fluoride wilt bestellen.

Kies voor duurzaam

Naast blije kinderen en ouders zorgt dit merk ook voor een blijere planeet. Alle ingrediënten en materialen die gebruikt worden zijn niet schadelijk voor het milieu. Al het verpakkingsmateriaal is gemaakt van karton of bio-papier waardoor je dit kan hergebruiken. De tandpastatabletjes kun je bewaren in een handige siliconen opbergpot. Hierdoor zijn wegwerpmaterialen niet meer nodig. Je draagt dus bij aan het gebit van je kinderen en ook aan het milieu. Plaats snel je bestelling bij Fairytabs!

https://fairytabs.be/

Gerelateerde artikelen

De beste fietsen voor studenten

De beste website voor gepersonaliseerde babygeschenken

Cadeaus voor het behalen van een zwemdiploma