Nieuwesoorten
Image default
Aanbiedingen

Kan ik ook vloerverwarming aanleggen in de badkamer?

Misschien denkt u dat het niet mogelijk is, maar vloerverwarming aanleggen in de badkamer is zeker een optie. Veel mensen vinden het onaangenaam om op blote voeten op de koude badkamervloer te staan. Met vloerverwarming verhelpt u dat probleem. U kunt de verwarming onder een vloer van tegels of plavuizen laten plaatsen, maar hij kan ook prima onder een houten vloer. Ook bij de combinatie houten vloer en badkamer kijken sommige mensen vreemd op, maar ook dit is zeker mogelijk. De vloer kan van een speciale coating worden voorzien om deze tegen vocht te beschermen. Als u een luxe badkamer heeft, dan kan daar dus prima een vloer van hout of parket worden gelegd, indien gewenst zelfs met vloerverwarming.

Meer luxe en comfort in uw badkamer met vloerverwarming

Als u een woning heeft met een ruime badkamer, dan wilt u daar natuurlijk iets moois van maken. Een mooi ligbad, een luxe regendouche, een mooi wastafelmeubel en natuurlijk een extra toilet. Om het helemaal af te maken, is het aanleggen van vloerverwarming een optie die u zeker in overweging moet nemen. Het is dan het uiteraard wel de bedoeling dat u deze verwarming laat aanleggen als de vloer er nog in moet. Een renovatie van de badkamer is dus het ideale moment om te kiezen voor het genot en gemak van vloerverwarming.

De kosten voor vloerverwarming in de badkamer

Bent u benieuwd wat het kost als u vloerverwarming wilt laten aanleggen in de badkamer? Vraag dan een offerte aan bij 123Vloerverwarming uit Numansdorp. Zij hebben hier ervaring mee en komen graag naar u toe om u te voorzien van een comfortabel verwarmde badkamer. Voor onderhoud en reparatie kunt u overigens ook uitstekend terecht bij deze vakmensen. Doordat een badkamer over het algemeen een kleinere ruimte is, wordt deze al snel heerlijk warm als u de verwarming maar even aanzet.

https://www.123vloerverwarming.nl/