U wilt dat uw kinderen veilig kunnen spelen op kunstgras. Het kunstgras van de Kunstgrasgigant is lekker zacht en heeft korte sprieten waardoor kinderen zich niet kunnen bezeren en u gewoon op uw blote voeten op het kunstgras kunt lopen. De korte spriet zorgt er tevens voor dat de grasmat eenvoudig te onderhouden is. Waaien er bladeren op het kunstgras? Deze veegt u weg met een harde bezem zodat er geen zaadjes ontkiemen op uw grasmat. Merkt u dat er onkruid groeit tussen uw grasmatten? Verwijder het onkruid met een hark of met de hand voor een optimaal resultaat. Door het veilige kunstgras regelmatig te borstelen, weet u zeker dat de grasmat er prachtig bijligt.

Veilig kunstgras voor binnen

Veiligheid staat ook bij het aanleggen van kunstgras voorop. Organiseert u binnenkort een evenement of een bijeenkomst en wilt u de vloer voorzien van kunstgras? Dan is het belangrijk dat u veilig kunstgras aanschaft dat geïmpregneerd is met brandvertragende vloeistoffen. Het uitgangspunt van dit soort kunstgras is dat het product niet of slechts licht mag bijdragen aan de uitbreiding van de brand en moet voldoen aan de Nederlandse brandklassen volgens NEN 6065. Daarom kiest u voor kunstgras van de Kunstgrasgigant. Bij aanschaf van de kunstgrasmat ontvangt u een brandweringscertificaat dat u op de desbetreffende locatie aan de organisatie en eventueel de brandweer kunt laten zien. U wilt toch geen onnodig risico lopen?

Zeven jaar garantie op veilig kunstgras

Schaft u veilig kunstgras bij Kunstgrasgigant aan? Dan profiteert u van vele voordelen. Zo bent u verzekerd van maar liefst zeven jaar garantie op UV-bestendigheid en het loslaten van de vezels. Daarnaast heeft deze specialist meer dan twintig soorten kunstgras op voorraad waardoor u negen van de tien keer het kunstgras direct mee naar huis kunt nemen. In een van de showrooms voorzien de enthousiaste medewerkers u van persoonlijk en deskundig advies waar u tevens de soorten kunstgrassen met elkaar kunt vergelijken. Heeft u er al over nagedacht of u het veilige kunstgras zelf wilt leggen of laten leggen? Wilt u het kunstgras zelf aanleggen? Vergeet dan niet om de benodigdheden, zoals instrooizaad, lijnband en graspennen aan te schaffen. Uiteraard is het ook mogelijk om een professionele hovenier het kunstgras aan te laten leggen.