Nieuwesoorten
Image default
Huishoudelijk

Een milieubewuste keuze voor een glazenwasserij nabij Den Haag

Heeft u als ondernemer de keuze gemaakt om zo milieubewust mogelijk te ondernemen? En wilt u graag werken met bedrijven die dezelfde keuze of werkwijze hanteren? Op het gebied van schoonmaak kunt u dan terecht bij deze glazenwasserij nabij Den Haag. Raymond Westen is een groeiende onderneming die op milieubewuste wijze de reiniging van bedrijfspanden en kantoren benaderd. Waar andere ondernemingen bij glasbewassing gebruikmaken van chemische schoonmaakmiddelen, heeft deze onderneming een andere keuze gemaakt.

Milieubewust reinigen

Het is namelijk niet nodig om schadelijke en belastende producten te gebruiken om de ramen van uw bedrijfspand te laten reinigen. Bij het tele-wash systeem wat door dit bedrijf gebruikt wordt, werkt men met gedemineraliseerd water. Dit water is gefilterd en ontdaan van alle toevoegingen die in het leidingwater aanwezig zijn. Hierdoor heeft het de eigenschap om uw ramen streeploos en vlekvrij op te laten drogen. Deze glazenwasserij uit Wateringen, nabij Den Haag, kan u dus ook nog eens goede kwaliteit van diensten leveren. Ook de schoonmaak van werkplekken kan gedaan worden met gebruik van minimale hoeveelheden schoonmaakmiddelen. Hiervoor gebruikt dit bedrijf de microvezelmethode.

Zorg voor een verantwoorde schoonmaak van uw bedrijfspand

Op vlakken waar deze glazenwasserij in Den Haag de expertise moet inhuren van andere bedrijven, zullen zij ook altijd werken met bedrijven die dezelfde visie hebben. Voor de reiniging van tapijt werken zij met een andere onderneming samen. Ook voor het onderhoud van andere vloersoorten zal altijd gekeken worden naar een oplossing die werkt voor uw bedrijf, maar die ook zo min mogelijk belastend is voor het milieu. Voor specifieke vragen en advies op dit gebied is het mogelijk om via de website contact op te nemen met dit bedrijf. Door het invullen van het contactformulier kan op basis van de door u verstrekte informatie de juiste medewerker contact met u opnemen. Ook is telefonisch contact of contact via e-mail mogelijk.

https://www.raymondwesten.nl/

Gerelateerde artikelen

Een elektricien dat jouw wens wilt waar laten komen herken je zo

Het grootste aanbod bedden van Auping vindt u bij deze aanbieder nabij Utrecht

Herbruikbare producten die je dezelfde voedselveiligheid opleveren