MR11 is één van de veelzijdige reflector lampen die worden vervaardigd door verschillende fabrikanten wereldwijd. Er wordt meestal een halogeenlampen capsule gebruikt als lichtbron in deze lampen.

MR11 LED lampen worden regelmatig gebruikt als standaard gloeilampen voor een aantal toepassingen:

• woon-verlichting

• winkelverlichting

• speciale verlichting

Het gebruik van light emitting diodes in de conventionele veelzijdige reflector lampen maakt LED MR11 lampen energie-efficiënter.

 Een MR11 lamp is een geperst glas reflector. De functie van deze reflector is om de richting waarin het licht wordt uitgezonden te regelen. Bovendien helpt het bij het verspreiden van het licht dat wordt uitgezonden door de gloeilamp.

De hoeken waaronder MR11 verlichting lampen reflecteren  variëren afhankelijk van het ontwerp en gebruik.

 Ze kunnen slechts zeven graden of zelfs tot zestig graden zijn. Kleine hoeken worden gebruikt om  kleine gebieden te verlichten en brede reflecterende hoeken worden gebruikt om  grote gebieden te verlichten, zoals verlichting van auto-assemblage vloeren of grote magazijnen.

LED is de basiscomponent van MR11 LED-lamp waardoor ze energie-efficiënter zijn. Omdat LED’s kleine gloeilampen zijn, passen ze gemakkelijk in het circuit.

De reflector in de bollen is bekend als een veelzijdige reflector en want hij bestaat uit  vele kleine facetten.

MR11 LED-lampen zijn zeer efficiënt en effectiefe spaarlampen. Het vergt slechts 1, 5 watt toch produceert hij een hogere kwaliteit licht in vergelijking met gloeilampen. Het kan werken op 24 of 12V of een spanning tussen 8V en 30V.

Met behulp van een MR11 lamp verminderen uw uitgaven wat betreft energie en aanschaf van nieuwe lampen. U bespaart  tijd en geld omdat u zelden lampen zult moeten  vervangen. Hoewel de MR11 lampen   een beetje duurder zijn dan de gewone gloeilampen, zou het verstandig zijn om toch deze lampen aan te schaffen.

U zult er geen sppijt van hebben, omdat u op langer termijn toch goedkoper uitkomt, vanwege de duurzaamheid.

 

http://www.leds-depot.nl/