Nieuwesoorten
Image default
Verbouwen

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van deze vergunningsvrije dakkapel

Als u uw zolder een upgrade wilt geven, dan komt u vaak al een heel eind met een dakkapel. Een dakkapel zorgt namelijk voor meer lichtinval en een verbeterd uitzicht. Daarnaast heeft u meer ruimte om te lopen en om meubels te plaatsen. Als u een dakkapel wilt laten plaatsen aan de voorzijde of aan de straat grenzende delen van uw woning, dan heeft u een vergunning van de gemeente nodig. De BASkapel is daarom het ideale alternatief voor de traditionele dakkapel – met deze volledig vergunningsvrije dakkapel is een vergunning aanvragen namelijk niet langer nodig!

Deze dakkapel wordt in eigen beheer ontwikkeld en in één dag geplaatst

De vergunningsvrije dakkapel van BASkapel biedt u alle voordelen van een traditionele dakkapel en meer. Zo is de lichtinval groter door het gebruik van dakramen met een schuine ligging. Wilt u écht een sensationele lichtinval creëren? Dan biedt deze aanbieder ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een serre aan, die voorzien is van ramen aan de bovenzijde. Voor welke uitvoering u ook kiest, u ontvangt een maatwerkproduct dat in eigen beheer is ontwikkeld met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien wordt de dakkapel in één dag en tegen een scherpe prijs geplaatst. Zo is een wekenlange verbouwing verleden tijd!

Bekijk een impressie van eerder gerealiseerde projecten

De vergunningsvrije dakkapel is voorzien van HR++-glas en een hoge isolatiewaarde van maar liefst Rc 4. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor zelfreinigend, extra isolerend, geluiddempend of veiligheidsglas. Elke dakkapel die door BASkapel wordt gemerkt kenmerkt zich door de strakke belijning en u heeft zelf volledige controle over de uitvoering. De dakkapel wordt namelijk compleet op maat voor u gemaakt. Bekijk een impressie van eerder gerealiseerde projecten op de website van deze aanbieder of bezoek een showroom met BASkapel-producten bij u in de buurt. U kunt daarnaast altijd contact opnemen met deze vakspecialisten om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.baskapel.nl/

Gerelateerde artikelen

Leg eenvoudig zelf een PU gietvloer aan

Hoe u zich met een BIM specialist op de toekomst voorbereidt

Voor nieuwbouw in ’t Gooi schakelt u een professioneel Goois bouwbedrijf in