Voor het snel oplossen van problemen met de leiding, lekkage of cv-installatie kunt u het beste naar loodgieter-leeuwarden.nl gaan. Zij behandelen spoedklussen, installeren uw badkamer en cv-ketel. Daarnaast zijn de loodgieters ook bereikbaar voor onderhoud van uw cv-ketel en zijn zij ook in staat om leidingen aan te leggen of te repareren. U kan simpel afspreken met de loodgieter om bijvoorbeeld jaarlijks onderhoud te hebben aan uw cv-ketel. Via de website loodgieter-leeuwarden.nl kunt u gemakkelijk en snel een loodgieter inhuren door te bellen of uw opdracht te omschrijven via het contactformulier. 

CV-onderhoud en installatie door het team van loodgieter-leeuwarden.nl

Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het vakwerk van een loodgieter. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om jaarlijks of twee keer per jaar uw cv-ketel te onderhouden door een van onze specialisten. Dit kan u vooral een veilig gevoel geven, omdat koolmonoxide simpelweg een sluipmoordenaar is. Met het onderhoud vermindert u het risico dat er toch koolmonoxide en andere gevaarlijke stoffen vrijkomen. Daarnaast is het ook nog eens duurzaam. Onze loodgieters zullen u persoonlijk advies geven en het resultaat van de onderhoudscheck met u delen. Naast het onderhoud kunt u ook naar loodgieter-leeuwarden.nl bezoeken om een van de loodgieters te vragen om bij u een cv-ketel te installeren. Hierbij zal de loodgieter ook persoonlijk advies geven en wij kunnen u garanderen dat de cv-ketel gemiddeld zo’n vijftien jaar meegaat. Twijfelt u toch over het onderhoud of de installatie van de cv-ketel? Neem dan gerust contact met ons op via de website loodgieter-leeuwarden.nl of bel ons via de gegevens op de site. 

Badkamer installatie: snel en simpel geregeld 

Iedereen heeft wel een ideale droombadkamer in gedachten. De een wil een inloopdouche, terwijl de ander juist een jacuzzi zou willen. Wij van loodgiet-leeuwarden.nl helpen u daar graag bij. Onze loodgieters zullen bij de installatie nauwkeurig de leidingen aanleggen. Daarbij zorgen we ervoor dat de afvoerleiding goed wordt gekoppeld aan de andere leidingen. Dit zal toekomstige problemen voorkomen. Naast de installatie van de badkamer, kunt u ons ook bereiken voor het verwijderen van oud sanitair. Door de ervaring van onze loodgieters weten wij hoeveel nauwkeurigheid hierbij vereist is en zou het ook een logische stap zijn om ons hiervoor te vragen.