Vloeibare rook voor roken van vlees: gezonder, minder gevaarlijk en net zo lekker!

Met vloeibare rook en rook in poedervorm kunt u gemakkelijk vlees roken, zonder de negatieve gevolgen die dat normaal gesproken heeft. Traditioneel roken boven een houtvuur is niet helemaal meer van deze tijd. Het is niet al te gezond voor zowel mens al milieu, en stoffen die u liever niet binnenkrijgt zoals teer en as, kunnen in het eten terecht komen. Probeer daarom eens de vloeibare rook van Red Arrow. Dit is een vloeistof die in een rookkast kan worden verneveld en in de resulterende rookwolk kunt u vlees net zo goed roken als op de traditionele manier, maar dan zonder de schadelijke effecten. Bij Smoky Light B.V. kunt u de liquid smoke kopen en uitproberen. U zult merken dat de smaak van vlees dat op deze manier wordt gerookt van de dezelfde kwaliteit is als van producten waarbij dat op de traditionele manier is gedaan.

Liquid smoke kopen voor het roken van vlees

Heeft u al wel eens zelf vlees gerookt? Of heerlijk rookvlees geproefd? De kans is groot, want het roken van vlees doen we al zo lang als dat we als mensen hebben geleerd hoe we dieren moesten vangen. Tegenwoordig weten we echter beter en blijkt dat het roken van vlees helemaal niet zo gezond is omdat er dan teer of andere schadelijke stoffen in het vlees terecht kunnen komen. Daarnaast is het roken van vlees niet al te best voor het milieu. Maar ja, de smaak van gerookt vlees is natuurlijk onvervangbaar, of niet? Tegenwoordig kunt u ook liquid smoke kopen, een vloeistof die u middels een rookgenerator kunt omzetten in vloeibare rook waarin uw vlees gerookt kan worden. Dus geen schadelijke stoffen meer en een geen kans op brand.

Liquid smoke kopen: vlees roken zonder vuur

Kent u Red Arrow al? Die verkoopt Liquid smoke, een nieuwe manier voor het roken van vlees. Dit is beter dan de traditionele manier. Vlees roken doen we met zijn allen al duizenden jaren en gerookt vlees is nog altijd mateloos populair. Het probleem met vlees roken is echter dat het niet al te best voor uw gezondheid is. Vlees roken boven een open vuur kan schadelijke stoffen zoals as, in contact brengen met het vlees of de vis en dat zijn stoffen die u liever niet binnenkrijgt. Door liquid smoke te kopen kunt u vlees roken op de manier zoals u dat gewend bent, maar dan zonder houtvuur. U kunt het vlees of de vis in een rookkast leggen en hier de vloeibare rook aan toevoegen. Liquid smoke, veilig, eenvoudig en met behoud van smaak en kleur.