Nieuwesoorten
Image default
Verbouwen

Waar vindt u de beste betonnen vloer voor in uw woonkamer?

Een betonnen vloer is wat uw woonkamer nodig heeft, ongeacht het type woonkamer dat u heeft. Heeft u al gehoord van Betonreform? Dit is een bedrijf uit Heukelum dat zich heeft gespecialiseerd in de talloze toepassingen van beton. Zo kunt u door hen vakkundig een betonnen vloer in de woonkamer laten storten, maar biedt het bedrijf ook nog andere manieren om beton in uw woon- of werkomgeving te verwerken. U heeft de keuze uit twee verschillende woonbetontoepassingen: dit zijn de Reformvloer Classic en de Reformvloer Trend. Wat nu precies het verschil is tussen beide toepassingen voor een betonnen vloer voor in de woonkamer, wordt hier uitgelegd.

Reformvloer Classic of Reformvloer Trend?

Naar wat voor betonnen toepassing bent u precies op zoek? Een betonnen vloer voor in de woonkamer kan op verschillende manieren worden gelegd. Kiest u voor de Classic-variant, dan krijgt u een betonvloer die geïnspireerd is op oude terrazzovloeren zoals die in Italië te vinden zijn. Deze vloeren zijn hard en strak. De stenen en kiezels die erin verwerkt zijn, zijn nog goed zichtbaar en zorgen voor een rijke, warme uitstraling. Iedere Classic vloer heeft een geheel eigen karakter, omdat de kiezels en stenen per vloer van elkaar verschillen. De Trend-variant heeft een modernere uitstraling (zonder kiezels). Deze betonnen vloer voor in de woonkamer is een vloer voor een eigentijdse woning en geeft een rustige, kalme uitstraling.

De verschillende mogelijkheden

Betonreform uit Heukelum heeft verschillende betontoepassingen voor ieder woningtype. Het blijft niet alleen bij betonnen vloeren voor in de woonkamer of andere ruimtes; u moet ook denken aan gevels, trappenhuizen en zelfs plafonds. U kunt beton ook in kantoren en andere werkomgevingen laten toepassen. Een betonnen vloer voor de woonkamer is echt iets van deze eeuw: vroeger werd het misschien als ‘goedkoop’ gezien, maar de technologie is er inmiddels zo op vooruitgegaan dat beton op een hele elegante manier toegepast kan worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met dit bedrijf.

https://betonreform.nl/