Nieuwesoorten
Image default
Electronica en Computers

Waarom het archief digitaliseren nu belangrijker is dan ooit

Binnen tal van organisatiestructuren wint de digitalisering steeds meer terrein. Soms stap voor stap, soms op hoge snelheid. Digitaliseren werkt alleen in uw voordeel wanneer dit zorgvuldig gebeurt, zodat gegevenslekken kunnen worden voorkomen. Uw bedrijfsinformatie wilt u namelijk binnen de muren van uw bedrijf houden. Bovendien dient te worden voldaan aan de strenge regelgeving volgens de AVG. Wilt u uw archief scannen, dan kunt u dit het beste aan een professionele partij overlaten.

De krachtige combinatie van ouderwets archiveren en innovaties

Het scannen van een archief zorgt ervoor dat er zorgvuldiger met allerhande documenten kan worden omgesprongen. Ze worden toegankelijk voor eenieder die daartoe de bevoegdheid heeft en lopen minder risico kwijtgeraakt te worden. Het digitaliseren van uw archief betekent het veilig en onveranderbaar opslaan van uw documenten. Zo combineert u de kracht van het ouderwetse archiveren met de modernste innovaties op het gebied van integriteit en veiligheid.

Specialist in archiefdigitalisatie

Wie zijn archief wil gaan digitaliseren, krijgt met meer uitdagingen te maken daar vooraf doorgaans wordt gedacht. Daarom kunt u deze klus het beste uit handen geven aan een betrouwbare partner als GMS, een familiebedrijf dat kan bogen op al bijna veertig jaar ervaring. De specialist in archiefdigitalisatie kan uw archief scannen op het eigen hoofdkantoor, maar ook bestaat de mogelijkheid dit bij u op locatie te doen. Hoe dan ook gaat u een samenwerking met een ISO-gecertificeerde dienstverlener aan.

Digitalisering zonder fouten

De medewerkers van GMS gaan volgens een integer en transparant stappenplan te werk. Zo zullen ten eerste uw documenten worden geïnventariseerd en met u over uw wensen worden gesproken. Aan de hand daarvan ontwikkeld men een projectplan. Pas na uw goedkeuring wordt met het archief digitaliseren aangevangen. Tijdens de feitelijke digitalisering worden regelmatig controles en steekproeven gehouden om fouten te voorkomen. Bij dit specialistische bedrijf heeft u altijd een vast aanspreekpunt, uw projectmanager.

https://gmsnl.com/