Nieuwesoorten
Image default
Industrie

Wat voor ingenieursbureau is Maters en De Koning?

Een ingenieursbureau richt zich vaak op de industrie van Nederland. Vaak zijn het werkzaamheden die verricht worden in de civiele techniek, maar niet elk ingenieursbureau is hetzelfde. Dit komt ook omdat er enorm veel ingenieurs zijn en er verschillende ingenieurs deskundige mogelijk zijn. Maters en De Koning is een ingenieursbureau die twee vestigingen heeft. De een is gelegen in Roosendaal en de ander in Rotterdam. In dit artikel vertel ik meer over de werkzaamheden, diensten en markten waarin Maters en De Koning zich bezig houdt. 

Diensten

Maters en De Koning levert vooral diensten in de civiele techniek. Wanneer er nieuwe opdrachten komen kunnen zij gevraagd worden om een tekening te maken van een nieuw project, berekeningen te maken en eventueel adviezen te geven binnen het project. 

Markt

Ze houden zich bezig met diensten in de industrie, bouw en civiele techniek. Ze werken mee aan de mobiliteit en bereikbaarheid van de maatschappij en de mensen. Denk bijvoorbeeld aan de wegen en waterwegen. Ook richten ze zich op de inrichting van de buitenruimte en werken ze aan constructies van werk en verblijfsruimten. 

Opdrachten

De opdrachten worden vaak gedaan in Nederland, maar worden ook soms in het buitenland gedaan. De meeste opdrachten komen bij de gemeente van steden en dorpen vandaan. Het gaat hier dan bijvoorbeeld over het renoveren, ontwerpen of realiseren van kademuren, havens, bruggen, stalen koel en vrieshallen of nautische voorzieningen in havens en vaarwegen. 

Maters en De Koning heeft al veel ervaring opgedaan en heeft door de jaren heen een team samen kunnen stellen die allemaal enthousiast zijn en altijd het beste uit een project willen halen. Op de website hebben ze meerdere projecten staan waarin je kan zien wat hun doel is geweest in dat project en waar dit project heeft plaats gevonden.