We houden er van om ons als personen te ontwikkelen en dat willen we graag voor altijd doen. We nemen tegenwoordig dan ook steeds vaker cursussen op het werk om ons verder te kunnen ontwikkelen. Maar niet alleen cursussen op het werk laten ons verder ontwikkelen. We kijken steeds vaker naar educatieve bronnen om ons brein te voeden en meer te kunnen weten. Maar we gebruiken ook steeds vaker het internet om dingen te leren. een van de meest bekende voorbeelden hier van is het koken. Vaak weten we niet wat we moeten maken, dan is het handig dat het internet bestaat om ons te helpen. Door het internet kunnen we op iedere moment elk recept ter wereld opzoeken en gemakkelijk maken. Door de komst van het internet is het dus makkelijker om dingen te delen en elkaar dingen aan te leren. In dit artikel zal er meer informatie gegeven worden over hoe we ons zelf nou eigenlijk ontwikkelen en waarom dat zo goed gaat doormiddel van het internet.

We kennen het allemaal. We hebben een nieuw kastje besteld bij de Ikea. We denken hem zo in elkaar te zetten. Maar dan zien we het zakje met lasmoeren, schroeven en een stelschroef. Op dat moment raken we eigenlijk een beetje in paniek en dan weten we het niet meer. Het is dan ook ideaal dat er platformen zoals YouTube bestaan om dit te verhelpen. Op YouTube is het namelijk mogelijk om video’s met uitleg op te zoeken. Doormiddel van deze uitleg video’s is het dan alsnog mogelijk om de klus te kunnen klaren. In tegenstelling tot een handleiding laat YouTube ook met bewegende beelden zien hoe het gedaan moet worden en dan is het een stuk makkelijker leren dan met alleen beschrijvingen.

Zonder het internet waren we nog steeds bezig geweest met het in elkaar zetten van een kastje of het zoeken van een recept. Gelukkig bestaat het wel en hoeven we ons om een stuk minder dingen druk te maken.

https://moerenbout.nl/