Nieuwesoorten
Image default
Aanbiedingen

Corporate Recruiter

Corporate Recruiter

Je weet creatieve verbindingen te leggen tussen mensen en bedrijven en voelt je op je gemak in een technologische omgeving. U bent onze recruiter.Wanneer u een wervingsstrategie overweegt, kunt u u helpen bij het invullen van vacatures in uw bedrijf en u voorzien van arbeidsmarktcommunicatie samen met teammarketing en communicatie? Dan zoeken wij jou!

Wie zoeken we?

Je hebt een hbo-opleiding afgerond (bij voorkeur human resource management of marketing)

Vele jaren relevante werkervaring als recruiter in een technische omgeving

Je kunt gemakkelijk communiceren op verschillende niveaus

Je bent erg creatief en een uitstekende schrijver

Je hebt kennis van toegepaste jobmarketing (LI, NVB, Indeed etc.)

Ten slotte ben je in de eerste plaats een opgewekte en energieke collega

Een dag als corporate recruiter!

Samen met je recruiter kan je je dag beginnen met een kort gesprek waarin de vacatures per cluster worden besproken. U kunt gezamenlijk een wervingsstrategie ontwerpen en deze vervolgens in detail uitwerken met human resources en communicatieoverleg. Tegelijkertijd hebben veel sollicitanten zich al in je mailbox geregistreerd en hebben ze vragen over vacatures die je professioneel kunt beantwoorden.

Je voelt je als een vis tussen verschillende technische disciplines en beweegt gemakkelijk tussen collega’s. Na een nieuwe vacature bij de teamcoach te hebben gekregen, weet je precies wie je zoekt en hoe je potentiële collega’s kunt binden met Hollander Techniek; er is werk aan de winkel!

Je bereidt een vacaturetekst voor en bepaalt welke verwerkingsstappen moeten worden gevolgd om de functie succesvol af te ronden. Hierdoor ben je bekend met de verschillende zoekmogelijkheden op het jobboard en het gebruik van jobmarketing, zoals adverteren op Facebook en LinkedIn. Uiteraard neem je contact op met de teamcoach, M&C en P&O, omdat je wilt dat iedereen weet wat je hebt gedaan. Het is tijd voor weer een interview! Met je enthousiasme en motivatie kun je immers niet zeker zijn van een positieve indruk!

Aan het eind van de dag krijg je een telefoontje van de sollicitant met de mededeling dat hij je collega wil zijn en de vacature is gecompliceerd. Dit goede nieuws stuur je natuurlijk snel naar de teamcoach en dan rijd je tevreden naar huis .

Wat bieden wij aan

Een goed salaris

Uitstekend pensioenplan met 53,7% werkgeversbijdrage

25 vakanties en 13 vice-vakanties

Goed werk / persoonlijk evenwicht

Flexibele werktijden en thuiswerken zijn mogelijk

Winstverdeling (voorwaardelijk) • Reiskostenvergoeding

Hebben de mogelijkheid om verder te ontwikkelen

Geniet van een prettige werkomgeving met enthousiaste en gemotiveerde collega’s

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/recruiter.html