Nieuwesoorten
Image default
Aanbiedingen

Accessoires voor jouw zwembad

Een zwembad in jouw tuin is ideaal voor in de zomermaanden. Op ieder gewenst moment betreed je het zwembad en geniet je van de vrije tijd. Daarnaast kunnen de kinderen onder jouw toezicht met hun vriendjes spelen in het zwembad. Je betaalt geen extra kosten voor dat ene uurtje in het zwembad. Daarnaast ga je sneller buiten zitten, aangezien het zwembad buiten staat. Het zwembad enkel is vaak niet voldoende. Om optimaal te kunnen genieten en het zwembad goed te kunnen onderhouden, raden wij jou aan om de nodige accessoires aan te schaffen. Wij vertellen jou graag meer over de accessoires. Lees verder en geniet deze zomer optimaal van jouw zwembad.

Afdekken
Het zwembad kan worden afgedekt door middel van een afdekzeil. Het afdekzeil draagt bij aan schoon water. De bladeren en ander vuil krijgen geen kans op het water te beterden. Het zonlicht wordt ook tegengehouden door het afdekzeil. Op deze manier wordt het zwembad niet te heet, wanneer het in de volledige zon is geplaatst. Het zwembad is immers voor verkoeling en moet dus niet enorm verwarmd worden.

Zwembadtrap
Om het zwembad op een veilige manier te betreden, kan er gebruik worden gemaakt van een trap. Een Intex metal frame zwembad is een vrij hoog zwembad. Door de trap is het zwembad toegankelijk voor iedereen. De trappen zijn voorzien van een antislip laagje, zodat je niet gemakkelijk uitglijd als je het zwembad betreedt of verlaat. Daarnaast voorkomt het ook ongelukjes met de kinderen. Wanneer ze gebruik maken van de trap, dan betreden ze het zwembad op een rustige manier. Als er geen trap aanwezig is, dan willen ze nog wel eens met grof geweld het zwembad in duiken. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Filterpomp
Door middel van een filterpomp kan het zwembad worden schoongehouden. In het zwembad komen vaak wel een aantal vliegjes, bladeren of andere viezigheid voor. Door middel van een filterpomp worden deze viezigheden het zwembad uit gefilterd. Daarnaast kan je grovere delen uit het zwembad halen met een netjes. Hoe nauwkeurige jij bezig bent met het onderhoud van je zwembad, hoe langer je zult genieten van het zwembad in jouw tuin. Als het water immers te vies wordt, dan laat je het water weglopen. Vaak vul je een zwembad niet voor meerdere keren. Het duurt redelijk lang voordat het zwembad gevuld is en daarnaast kost het water ook redelijk wat geld. Bespaar jezelf de moeite en maak gebruik van een filterpomp en andere schoonmaakaccessoires.

https://www.uwbuitenspecialist.nl/