Nieuwesoorten
Image default
Zorg

Een bijzondere massage speciaal voor jou

Wil je een bijzondere massage? Kies dan voor de Chinese massage bij de beste massagepraktijk Hengelo. Het is een eeuwenoude traditionele massagetechniek die is gericht op de energiestromen door het lichaam. Hierbij worden verschillende massagetechnieken gebruikt – zoals kneden, rollen en het bewerken van specifieke drukpunten – om zo jouw lichaam weer in goede conditie te brengen. De Chinese massage bij de massagepraktijk Hengelo helpt bij het verminderen van stress, gespannen spieren en zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning.

Hoe ziet zo een behandeling eruit?

De Chinese massage in de massagepraktijk Hengelo wordt uitgevoerd op een massagetafel of massagemat. Wanneer je er helemaal klaar voor bent, zal de masseur beginnen met het helpen ontspannen van je spieren en het stimuleren van je bloedsomloop. De Chinese massage bij de massagepraktijk in Hengelo richt zich op specifieke drukpunten in het lichaam, waardoor het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en jouw lichaam kan starten met haar eigen helingsproces.  Wanneer de Chinese massage goed bevalt, raden we je aan om meerdere sessies bij de massagepraktijk Hengelo te boeken zodat het effect blijft aanhouden en je energie ook daadwerkelijk in evenwicht blijft. Wellicht voel je naderhand een lichte pijn van het duwen en kneden, maar zodra dit voorbij is, zul je je gegarandeerd beter voelen en een stuk lekkerder in je vel zitten. 

Handig om te weten

Gedurende een Chinese massage  in de massagepraktijk Hengelo is het niet nodig om je kleren uit te trekken en zal er ook geen olie worden gebruikt. Toch wordt het aangeraden om loszittende kleding te dragen. Hierdoor zal de masseur de massage beter kunnen uitvoeren en heb je tijdens de massage geen last van knellende of strakke kleding. De Chinese massage  van de massagepraktijk Hengelo kan worden vergeleken met een deep tissue massage en heeft ook wat weg van acupunctuur, acupressuur en cupping. Na een heerlijke Chinese massage heb je gegarandeerd jouw rust gevonden.