Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Hovenier Veenendaal nodig? Zoek niet verder

De verantwoordelijkheid van een hovenier Veenendaal is zoals velen vast weten het onderhouden van de schoonheid van planten, buitenterreinen en struiken en bomen in een tuin. Ze voeren een reeks algemene onderhoudstaken uit, waaronder het ontwerpen, produceren, vernieuwen en behouden van buitenruimtes. De hoveniers van Hoveniersbedrijf Van de Kraats werken naast in de tuin van particulieren ook aan lokale parken, openbaar groen of de tuinen behorend bij bedrijven.

Zoekt u een competente en betrouwbare hovenier Veenendaal?

Wij waren op zoek naar een competente en betrouwbare hovenier Veenendaal om onze bedrijfstuin te vernieuwen en te onderhouden. We zochten iemand die zich vanaf het allereerste moment verantwoordelijk voelde voor alle algemene onderhoudstaken met betrekking tot de tuin, inclusief het planten van nieuwe bomen, het uitvoeren van regelmatige snoeiwerkzaamheden en het adviseren van het management van kosteneffectieve methoden. Om in deze rol te slagen, zochten we natuurlijk iemand die fysiek fit is en in staat is om kleine en zware machines te beheren. De ideale kandidaat voor de taken die wij voor de hovenier hadden waren buiten dat vriendelijk, professioneel en beschikken over diepgaande kennis van effectieve tuinierstechnieken. En al snel kwamen we via onze contacten uit bij hoveniersbedrijf Van der Kraats. En daar hebben we tot op de dag van vandaag geen spijt van. Want onze bedrijfstuin ziet er altijd tiptop uit. Het is met recht een visitekaartje geworden voor de uitstraling die wij met ons bedrijf wilden bereiken. Maar zeker ook een visitekaartje voor Jan en zijn vrouw José en hun medewerkers waarin duidelijk hun liefde voor het vak ten uitdrukking komt.

Verantwoordelijkheden

Onderhoud en groei van de tuin om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan specifieke eisen en verwachtingen. Het uitvoeren van basisonderhoud zoals het maaien van het gras, het beheren van onkruidbestrijding en het harken van bladeren. Het planten en koesteren van nieuwe bomen, bloemen en diverse planten. Ervoor zorgen dat de bedrijfstuin altijd ontdaan wordt van gevallen bladeren, dode planten, uitgebloeide bloemen in de tuin en op het terrein. Kortom, een behoorlijk uitgebreid takenpakket, maar met verve worden deze taken op geregelde basis uitgevoerd. We zijn ontzettend blij met hun inzet.