Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Hoveniersbedrijf in Rhenen nodig?

Heeft u een woning of een pand met een mooie tuin in Rhenen, en bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf? Dan is Exalto Hoveniers er om u uit de brand te helpen! Wij zorgen ervoor dat een mooie tuin in iedere locatie kan bloeien. Wij zijn er voor het maken van tuinontwerpen, maar ook voor het onderhouden van een tuin. voor van alles en nog wat kunt u bij ons terecht! Wij staan graag klaar voor u, ongeacht de klus die u voor ons in petto heeft liggen.

Tuinontwerp in Rhenen

Met ons hoveniersbedrijf in Rhenen kunt u dus een tuinontwerp laten maken. Iedere nieuwe tuin begint pas wanneer er een creatief tuinontwerp gemaakt is! Want een tuin heeft net zo goed een ontwerp nodig als een nieuw huis of gebouw. Juist door van tevoren een plan op te stellen van de tuin en hoe het eruit zal komen te zien kan er iets moois gemaakt worden. Dat komt doordat er van tevoren al nagedacht wordt over wat er wel en niet werkt in een tuin, en wanneer het te zien is in het ontwerp zal er met het overzicht duidelijk worden of het wel of niet werkt. Bij ons maakt het niet uit of het gaat om de achtertuin van uw nieuwbouwwoning, de voortuin van een tussenwoning of de oprit van een rijtjeshuis. Wij schetsen de eerste ideeën uit op papier om de te benutte ruimte te bekijken en wat alle mogelijkheden zijn.

Een tuin aanleggen

Zodra het ontwerp af is moet er natuurlijk nagedacht worden over het aanleggen van een tuin. anders komt het er nooit! Wij gaan graag voor u aan de slag. Een gemetselde bloembak of een nieuwe oprit is voor ons een fluitje van een cent. Exalto maakt het gewoon. Er komen veel dingen kijken bij het aanleggen van een nieuwe tuin. het huidige straatwerk moet vaak verwijderd worden, en de huidige beplanting moet vaak ook weggehaald worden. Dit regelen wij allemaal voor u, en zonder klagen. We kijken bovendien verder naar de grondwaarden en of de beplanting goed groeit.

Gerelateerde artikelen

Verbouwen in Veenendaal? Rudigro staat voor u klaar!

Een goede schuifpui voor een mooie prijs

Sterke luchtkussen enveloppen