Nieuwesoorten
Image default
Dienstverlening

Met fysiotherapie ben je sneller van je klachten af!

Last hebben van een bepaalde klacht in je lichaam is erg vervelend, hier wil je het liefst zo snel mogelijk vanaf zijn, maar soms lukt dit niet zonder fysiotherapie. Fysiotherapie zorgt er namelijk voor dat je lichaam sneller geneest door het beoefenen van bepaalde bewegingen en een massage. Een klacht kan bij iedereen anders zijn, maar de meest voorkomende klachten zitten in de rug, nek en schouders. Deze worden vaak veroorzaakt door een slechte houding te lang aanhouden of door te vaak verkeerde bewegingen maken. Een rugklacht heeft vaak te maken met een knel zittende zenuw, dit kan behoorlijk veel pijn gaan doen. Ga langs bij de fysio en massage salon Yules masseert. 

Voor welke klachten naar Yules?

Je kan bij Yules terecht voor allerlei soorten klachten, er zijn ook chiropractors aanwezig die je kunnen helpen bij andere klachten die niet met de spieren of de zenuwen te maken hebben. Een chiropractor is meer gericht op het de wervels en de gewrichten. Weet je niet helemaal zeker of je voor jouw klacht bij Yules terecht kan? Je kan altijd telefonisch contact opnemen om dit te bespreken of een intake gesprek in te plannen. 

Moet ik voor de afspraken betalen?

Het verschilt per verzekering of de behandelingen vergoed worden. Je kan dit dus het beste even nakijken voor je een afspraak maakt bij je huidige verzekering. Wanneer dit niet bij de verzekering inbegrepen is, betaal je zelf een bedrag per behandeling of krijg je achteraf een factuur thuisgestuurd. Je hoeft tegenwoordig geen verwijzing van de dokter te hebben om bij een fysiotherapeut een afspraak te maken. 

Voor het boeken van een massage betaal je voor 45 minuten 47 euro en deze loopt op wanneer je langer een massage neemt. Je kan kiezen tussen massages van 45 minuten, 60 minuten, 90 minuten en 120 minuten.