Nieuwesoorten
Image default
Woning en Tuin

Bestel een houten wandplank voor in de kinderkamer gemaakt van duurzaam hout

Wanneer je op zoek bent naar houten wandplanken gemaakt van eerlijk gekapt hout, ben je bij DeHoutbarshop aan het juiste adres. Hier vind je diverse soorten houten wandplanken die perfect zijn voor in de kinderkamer. Je kind zet zijn of haar favoriete knuffel, houten speelgoed of een aantal boeken op de plank. Het hout zorgt voor sfeer in de ruimte en de plank biedt ook nog eens extra opslagruimte. Natuurlijk kun je de plank ook uitsluitend voor decoratieve items gebruiken. Een houten wandplank voor in de kinderkamer is een mooie toevoeging aan het interieur en helpt om sfeer in de kamer te brengen.

Hout uit Nederland

Alle houten producten van DeHoutbarshop zijn gemaakt van eerlijk gekapt hout dat voor een groot deel uit Nederland afkomstig is. In sommige gevallen is dit niet mogelijk en dan komt het hout uit een ander Europees land. Denk bijvoorbeeld aan Oostenrijk, waar dezelfde normen en waarden met betrekking tot mens en milieu gelden. Het grootste gedeelte van het hout komt uit de regio Haaglanden en is gekapt in verband met goed natuurbeheer. Duurzaam ondernemen is van groot belang voor het bedrijf en dus gaat de productie van de houten producten op duurzame wijze.

Kies uit diverse soorten wandplanken

Voor de kinderkamer kun je kiezen uit diverse soorten wandplanken, zoals een zwevende wandplank, een wandplank met boomstamlook of een plank met leren dragers. Een zwevende houten wandplank voor in de kinderkamer heeft een minimalistische look, maar brengt tegelijkertijd gezelligheid dankzij het eikenhout. Een wandplank met leren dragers ziet er juist stoer uit en creëert direct een hele andere sfeer in de ruimte. Het is mogelijk om spots in de wandplanken in te bouwen, zodat je direct ook extra verlichting hebt. Ben je juist op zoek naar een kleine houten wandplank voor in de kinderkamer? Dan kun je kiezen voor steps: kleine vierkante wandplanken. Ontdek ze allemaal in de webshop!

https://www.dehoutbarshop.nl/