Nieuwesoorten
Image default
Aanbiedingen

Met lederen plankdragers creëer je sfeer in elke ruimte van je woning

Soms zijn het de details die de toon bepalen. Je kunt nog zulke mooie meubels neerzetten en alle kleuren doordacht hebben, zonder de juiste woonaccessoires komt je idee niet tot leven. Een van de woonaccessoires waar tegenwoordig veel aandacht voor bestaat, zijn de lederen plankdragers. Ze geven een houten plank een geheel andere uitstraling en brengen je woning sfeer en warmte. Ze misstaan in geen enkele ruimte van je huis en creëren er een unieke sfeer.

Maak van je boekenplank een eyecatcher

Ben jij op zoek naar lederen plankdragers? Zoek dan niet langer, maar begeef je dan direct naar de webshop van Bij Lien. De plankdragers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook luxe sierbouten om het geheel tot in de puntjes mee af te maken, kun je er direct aanschaffen. Deze zijn in zowel mat nikkel als mat messing verkrijgbaar. Dankzij de lederen plankdragers wordt jouw boekenplank niet alleen een praktisch voorwerp, maar een eyecatcher op zich!

 

Kleine details waarmee je je meubels een unieke touch geeft

Bij bovengenoemde webshop ben je overigens niet alleen aan het juiste adres voor lederen plankdragers, je kunt er ook leren handgrepen kopen. Ook deze zijn in staat je woning van een unieke touch te voorzien. Wil je voor een van je meubels leren handgrepen kopen, dan heb je de keuze uit verschillende maten: S, M, L en XL. De handgrepen worden inclusief moertje geleverd. Ook bestaat de mogelijkheid om voor een luxe variant te kiezen: mat nikkel of mat messing.

Geef unieke producten cadeau aan jezelf of anderen

Webwinkel Bij Lien staat voor leuke woonideeën en boordevol inspiratie. Het motto? Jou met de producten in de webshop inspireren, zodat je van je huis een thuis kunt maken. De betaalbare accessoires, waaronder de leren handgrepen, zijn uniek door hun handgemaakte karakter en zijn altijd een goed idee om aan te kopen. Je bent bij deze webwinkel aan het juiste adres voor jezelf, maar ook vind je er met gemak een uniek cadeau voor iemand anders.