Nieuwesoorten
Image default
Mode en Kleding

Nieuwe sport bh

Nieuwe sport bh 

 

Wil jij gaan sporten of sport je al een tijdje, dan kan dit natuurlijk niet zonder bijpassende bh. Vooral niet wanneer je een sport beoefent waar veel beweging mee gepaard gaat, dan is het wel belangrijk dat jij je borsten de juiste ondersteuning kunt bieden. Niet voor niets is het daarom aan te raden om als vrouw tijdens het sport een sport bh te dragen. Vaak kan het zijn dat het de eerste paar keren nog even wat onwennig is, aangezien een sport bh een stuk strakker zit dan een normale bh, maar je zult merken, dat naarmate de tijd vordert, je het absoluut kunt waarderen. De reden hiervoor, is dat je een stuk prettig kunt sporten omdat je borsten simpelweg geen kant op kunnen. Draag je een normale bh, dan is dit natuurlijk wel het geval. Dus wil jij een nieuwe sport bh kopen, dan is het goed om op onderstaande punten te letten.

 

Zorg voor een goede maat

 

Het maakt niet uit of je nu gaat kijken naar een normale bh, fantasie bikini of een voorgevormde sport bh, de juiste maat is in alle gevallen essentieel. De werken van een sport bh is immers nihil wanneer deze te los zit. Te strak zal niet direct zorgen voor schade aan je borstweefsel, maar zorgt er wel voor dat je huid wordt afgekneld. Dit kan er dan weer voor zorgen dat je last krijgt van schuurplekken en simpelweg een stuk minder soepel kunt bewegen. Vooral wanneer je voor het eerst een bh gaat uitzoeken, is het dus belangrijk dat je direct zorgt dat je weet welke maat of je hebt. 

 

Laat je adviseren

 

Ondanks dat je misschien wel weet welke maat bh of je nodig hebt, is het verstandig je de eerste keer te laten adviseren. Je hebt namelijk geen enkel idee wat belangrijk is en waar je op moet letten. Het kan dus zomaar zijn, dat je kiest voor een variant met bh vulling, terwijl dit eigenlijk in jouw specifieke geval helemaal niet verstandig is. Naast het feit dat ze je kunnen voorzien van passend advies, kunnen ze je ook helpen met het opmeten van je borsten. Zo heb je dus niet alleen de juiste pasvorm, maar ook de juiste maat. De kans dat je sport bh dan nog niet lekker en comfortabel zit, die is natuurlijk ontzettend klein. Zorg er daarom dus altijd voor, dat ondanks dat je denkt het wel te weten, je iemand vraagt om advies wanneer het de eerste keer is.