Nieuwesoorten
Image default
Mode en Kleding

Welke herentas heeft de voorkeur?

Welke herentas heeft de voorkeur?

 

Als je gaat kijken naar de wereld van tassen dan zie je voornamelijk dat er heel veel aandacht is op het gebied van dames tassen. Maar heren hebben ook tassen nodig alleen stellen mannen vaak andere eisen aan tassen dan dames. Waar de dames een bekend merk en mooi design vaak belangrijk vinden, is het voor een man belangrijk dat de tas voldoet aan functionaliteit, kwaliteit en voor een deel design. Maar welke herentas heeft nu precies de voorkeur? Dat lees je hier!

Wat is een typische herentas?

Eigenlijk is dit een beetje een lastig vraag, want wat definieert nu een typische herentas? Als je bijvoorbeeld kijkt naar het verschil tussen een dames overhemd of een heren overhemd dan is dit verschil vrij duidelijk. En een luiertas is ook vrij duidelijk, alhoewel mannen uiteraard ook wel gebruik maken van een luiertas om de baby te kunnen verzorgen.

De vraag wat zijn typische heren tassen is dus lastig te omschrijven. Over het algemeen heeft een herentas een wat robuustere uitstraling en die van de dames is veel meer verfijnd. Een dames tas kan ook opvallende kleuren hebben zoals roze of een mengelmoes aan kleuren. 

 

Wat vinden mannen belangrijk aan een tas?

Wanneer een man een tas nodig heeft dan kijkt een man naar hele andere eigenschappen dan een vrouw. Natuurlijk vindt een man een mooi design ook wel belangrijk maar mannen onderling maken eigenlijk nooit echt een competitie over wie de mooiste tas heeft. Dat is bij dames vaak wel het geval want voor de vrouw is een tas een soort van een statussymbool.

Als je bijvoorbeeld zoekt op rugzak heren en dit vergelijkt met het aanbod van de dames dan zie je heel duidelijk het verschil tussen design en functionaliteit. Mannen vinden kwaliteit van de tas heel erg belangrijk en dat is feitelijk ook het meest belangrijke. Uiteindelijk wil je namelijk ook dat de tas lang mee kan gaan en prettig is in gebruik.

Oriënteer goed voor de aanschaf van een tas

Ben je van plan om een andere tas aan te schaffen? Dan is het zaak om ervoor te zorgen dat je eerst goed gaat oriënteren welke tassen er te koop zijn voor de heren. Er is namelijk heel erg veel aanbod en je kunt je geld maar eenmaal uitgeven. Zonde als je een tas koopt waar je achteraf spijt van krijgt. Neem daarom de tijd om een goede tas te vinden, zo heb je er langer plezier van!