Nieuwesoorten
Image default
Dienstverlening

Wat doet facilitaire dienstverlening binnen een bedrijf?

Heb je er wel eens over nagedacht om een facilitair dienstverlenend bedrijf in te huren? Je wist het misschien nog niet maar facilitaire dienstverlening doet heel veel binnen een bedrijf. Je kunt ze inhuren voor veel zaken zoals bijvoorbeeld de schoonmaak, catering, receptie diensten en nog veel meer. Veel facilitaire bedrijven vinden het belangrijk dat de werknemers gemotiveerd blijven en altijd goed gefocust met hun werk bezig zijn. Daarvoor worden speciale trainingen en doelen gegeven om de werknemers langer tevreden te houden. Blinkt Facilities is er niet alleen om ervoor te zorgen dat er meer omzet gedraaid word, maar zorgt er ook voor dat de waarde omhoog gaat. Blinkt Facilities houd zich bezig met de onderstaande diensten. 

Catering

In een bedrijf is het vaak belangrijk of noodzakelijk om een catering te hebben. Wanneer er veel werknemers werken is een catering vaak erg gewild. Zo zorg je dat je werknemers goed blijven eten waardoor er meer energie is. 

Beveiliging 

Een groot pand met veel voorzieningen en elektra spullen moet natuurlijk goed bewaakt worden, zo kun je bij Blinkt Facilities terecht voor werknemers van de beveiliging. 

Logistiek 

Binnen een bedrijf is de logistiek ook erg belangrijk, de facilitaire dienstverlening van logistiek zorgt ervoor dat er netjes en concreet gewerkt wordt. 

Schoonmaak

De schoonmaak binnen een bedrijf is vaak belangrijker dan we soms denken. Binnen de schoonmaak van Blinkt Facilities word er gezorgt dat alle werkplekken en tools elke dag weer goed schoon en netjes gehouden wordt zodat de werkplekken altijd fijn zijn om in te werken. 

Service

Heb je een bedrijf dat bijvoorbeeld klanten service nodig heeft? Of andere service diensten, dan kun je bij Blinkt Facilities goed terecht. Zij zorgen dat het klanten contact en de sociale gemeenschappen altijd op nummer 1 blijven staan en zorgen dat de klanten meer dan tevreden zijn.

 

Gerelateerde artikelen

Kwaliteit door vloeronderhoud in Ede

Met fysiotherapie ben je sneller van je klachten af!

Behandel je hernia bij de chiropractor