Nieuwesoorten
Image default
Woning en Tuin

Vormvaste houten gevelbekleding met een lange levensduur

Zoekt u houten gevelbekleding met een lange levensduur? Dan kiest u het best voor geplatoniseerd hout van Platowood. Het hout van deze specialist komt uit duurzaam beheerde bossen. Ook verkopen ze enkel snelgroeiende houtsoorten. Daarnaast wordt het hout behandeld met warmte en water om de levensduur te verlengen. Hier komen geen chemicaliën aan te pas, wat zowel beter is voor het hout als voor het milieu. U kiest dus niet alleen voor hout waar u lang mee vooruit kunt, maar maakt ook een duurzame keuze. Zo doet u uzelf én het milieu een plezier.

Zowel voor nieuwe als bestaande woningen

Houten gevelbekleding zorgt voor een mooi en natuurlijk eindresultaat. Uw woning zal hierdoor beter bij de natuurlijke omgeving passen. Ook kunt u het voor verschillende panden toepassen. Zo is het mogelijk om het op een nieuwbouwwoning aan te brengen en volledig op het ontwerp aan te passen. Maar u kunt ook gevelbekleding aan laten brengen op een bestaand pand om het een upgrade te geven. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Zeker wanneer u voor het vormvaste hout van Platowood kiest.

Uiteenlopende toepassingen

Het hout van Platwood kan voor meer toepassingen gebruikt worden dan enkel als houten gevelbekleding. U kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken voor kozijnen, deuren en meer. Hierbij profiteert u van isolerende en inbraakwerende eigenschappen. Door voor het hout van deze specialist te kiezen, maakt u uw huis dus veiliger en zorgt u voor betere isolatie. Zo bespaart u meteen op uw energierekening. Het hout van dit bedrijf is de investering dan ook zeker waard.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Platowood biedt op het gebied van hout? Neem dan contact op met deze specialist en laat bijvoorbeeld houten gevelbekleding op maat maken. Op de website van deze expert vindt u meer informatie over de opties die er zijn en ook de contactgegevens.

https://www.platowood.nl/

Gerelateerde artikelen

Deze hovenier in Bergen op Zoom en omgeving is er voor al uw tuinwerkzaamheden

Dé referentie voor tuinonderhoud in Noord-Brabant

Lekker in de schaduw met een schaduwdoek op maat