Nieuwesoorten
Image default
Internet

Een handige cloud werkplek om altijd en overal te werken

Tegenwoordig werken steeds meer mensen thuis of op tijdelijke werkplekken. Ook bedrijven bieden hun medewerkers steeds vaker de mogelijkheid om op het kantoor te werken af te wisselen met flexibel thuiswerken. Wanneer u als bedrijf deze keuze maakt, is het wel goed om eerste de mogelijkheden te bekijken en een cloud werkplek te laten creëren door een Managed Service Provider. Met een cloud werkplek heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en overal te werken. Het enige dat u nodig heeft is een device, zoals een laptop, telefoon of tablet in combinatie met een werkende internetverbinding. Met deze combinatie kunt u, of uw medewerkers, altijd en overal werken.

Veilig uw documenten opslaan in een beveiligde omgeving

Heeft u regelmatig afspraken bij klanten staan en wilt u tijdens het overleg documenten kunnen delen? Of vindt u het prettig om in de avonduren thuis nog wat werk te verrichten? Wanneer u buiten het kantoor wilt werken aan uw documenten, slaat u deze eenvoudig en snel op in een cloud werkplek. Een Managed Service Provider richt deze cloud werkplek zo in dat u en uw medewerkers tegelijkertijd in hetzelfde document kunnen werken. Documenten die vanwege privacy goed opgeslagen dienen te worden, zijn altijd veilig vanwege de goed beveiligde omgeving, zelfs wanneer uw computer crasht. Cloudiction is een Managed Service Provider die voor u klaarstaat voor het volledig inrichten van een cloud werkplek.

Ontdek zelf de unieke mogelijkheden

Door het inschakelen van een Managed Service Provider weet u zeker dat u alle voordelen van een cloud werkplek benut. Bij Cloudiction hebben ze namelijk een eigen servicedesk waar u terecht kunt voor al uw vragen en voor meer informatie over de vele mogelijkheden. Daarnaast is het bij dit bedrijf ook mogelijk om een demo aan te vragen. Op deze manier ontdek u zelf de unieke mogelijkheden van een cloud werkplek.