Nieuwesoorten
Image default
Woning en Tuin

Een industriële kroonluchter volledig in de stijl van uw woning

De specialisten van het atelier Kroonjuweel in Oss, Nuland, hebben al jaren ervaring in het vervaardigen van prachtige kroonlampen. Wilt u een unieke industriële kroonluchter? Of verkiest u een exclusieve hanglamp in koper? Eric en Linda luisteren graag naar al uw wensen en maken de mooiste verlichtingsobjecten. Ze hebben al reeds een heleboel diverse lusters in koper gemaakt, maar ze vinden steeds nieuwe inspiratie voor een tafel- hang- of sierlamp die volledig past bij uw interieur. Hun favoriete materiaal is koper. Koper geeft namelijk een warm en sfeervol gevoel en zorgt dat uw woning een luxueuze uitstraling krijgt. Laat dus zeker weten wat u precies wilt in uw woning en de experten maken de mooiste verlichting.

Sfeervolle verlichting

Bij het atelier Kroonjuweel staat sfeer en warmte centraal. De handgemaakte verlichtingsobjecten die Eric en Linda vervaardigen, moeten daartoe dan ook bijdragen. Als u niet zeker weet wat voor soort lamp of luster in uw interieur zal passen, kunt u steeds een afspraak maken met de specialisten. Ze komen met veel plezier een kijkje nemen in uw woning om de sfeer op te snuiven. Als u dat wenst, geven zij graag gericht advies over de verlichting in uw huis. Vervolgens gaan ze met nieuwe inspiratie aan de slag en zorgen ze voor een wondermooie lamp in industriële stijlof een sierlijke, maar eigentijdse kroonluchter.

Informeer naar de mogelijkheden

Als u benieuwd bent van wat u kunt verwachten in het atelier van Eric en Linda, kunt u steeds eens langsgaan. Kroonjuweel in Rosmalen, Nuland is elke zaterdag open. Als u op voorhand een afspraak maakt, kunt u ook op een ander tijdstip een bezoekje brengen aan het atelier. Op die manier kunt u de wondermooie kroonlampen en een unieke industriële kroonluchter met uw eigen ogen bewonderen. Neem dus gerust contact op met de lampenwinkel en vraag meer informatie. Alle gegevens zijn terug te vinden op de website van Kroonjuweel in de omgeving van Den Bosch.