Nieuwesoorten
Image default
Woning en Tuin

Waar kun je terecht voor een extra breed vliegengordijn?

Vliegengordijn zijn uitermate handig. We gebruiken ze vooral in de zomer. Maar ook in het voorjaar en najaar is het erg handig om een vliegengordijn in je deuropening te laten hangen. Want ook in het voor en najaar hebben we vaak nog erg veel last van insecten. Vooral als het niet al te koud is, dan wil je graag je deur open houden om wat frisse lucht binnen te laten, maar wil je natuurlijk niet dat dan tegelijkertijd al die vliegen binnen komen. Vliegengordijnen zijn dan de uitkomst.

Breed deurkozijn? Waar vliegengordijn kopen?

Maar stel je bent invalide en hebt een extra breed deurkozijn laten plaatsen? Of je hebt om een andere reden een extra breed deurkozijn gekocht. Dan zal je zien dat er bijna geen vliegengordijn te koop is die past. De meeste deurgordijnen hebben namelijk vaste maten en zijn verkrijgbaar in 90 centimeter breed of 100 centimeter. Als jouw kozijn nu 120cm is, dan houd je nog 20 centimeter over waar dan alsnog allemaal vliegen doorheen komen. Niet erg handig. Hoe is dit op te lossen?

 

vliegengordijn kattenstaart

Extra brede vliegengordijnen

Je ziet ze niet vaak, maar ze zijn er wel. Extra brede vliegengordijnen. Bij Vliegengordijnkopen.nl vind je bijvoorbeeld het XL vliegengordijn kattenstaart van 120x240cm. Deze is mooi breed en de kattenstaarten, die plushe strengen houden echt heel veel insecten tegen. Als je handig bent kun je ook de Kansas Maxi kopen. Die is standaard breed maar kun je zelf op maat maken. Ook kun je twee vliegengordijnen naast elkaar hangen waarbij je dan eentje geheel op maat zult moeten maken. Dit is qua kosten waarschijnlijk wel de meest dure optie. Dus beter koop je direct een kant en klaar kattenstaart deurgordijn.

Draadjesgordijnen ook als oplossing

Mocht het zo zijn dat al die mogelijkheden toch niet passend zijn, dan kun je eventueel nog overgaan op een draadjesgordijn. Hiervan weten we dat ze ook verkrijgbaar zijn met een breedte van 300cm. Deze kun je ook makkelijk verkleinen door er gewoon een stukje vanaf te knippen. Met draadjes hou je wel minder vliegen tegen. Maar in dit geval geldt: beter iets dan niets, toch. Het zal ongetwijfeld toch de nodige insecten tegenhouden!

 

vliegengordijn plastic

 

https://www.vliegengordijnkopen.nl/