Nieuwesoorten
Image default
Woningen

Eindeloze mogelijkheden met maatwerk trappen

Het is belangrijk dat een trap precies in een woning past en aansluit bij uw woonstijl. De makkelijkste manier om dit te realiseren is met maatwerk trappen. U kunt bij HR Trappen terecht wanneer u al een idee heeft voor uw nieuwe trap, maar ook wanneer u juist hulp nodig heeft van specialisten. De experts kunnen u deskundig adviseren over de mogelijkheden en helpen u graag aan een unieke trap en bijbehorende accessoires die passen bij uw woonstijl.

Interieurstijl

Ieder interieur heeft eigen kenmerken en een trap hoort hierbij te passen. Een trap van grenenhout past bijvoorbeeld goed bij een moderne woonstijl. U kunt kiezen voor hekwerk gemaakt van rvs, in dezelfde accentkleur als de rest van uw interieur of van glas. In een Scandinavisch interieur kunt u het beste voor een simpele trap kiezen, bijvoorbeeld wit geverfd of met subtiele houten details. Eikenhout heeft een robuuste uitstraling wanneer het een donkere afwerking heeft en past goed bij een industriële woonstijl.

Bijbehorende accessoires

Afgezien van de constructie en traptreden, zijn ook accessoires een belangrijk onderdeel van maatwerk trappen. Hierbij kunt u denken aan hekwerk, leuningen, verlichting of antislipprofielen. De accessoires zorgen ervoor dat uw trap veiliger te gebruiken is en dragen bij aan een uniek ontwerp. Specialisten kunnen bijvoorbeeld een boomstam verwerken in uw trap voor een unieke uitstraling of kunnen met behulp van glas een zwevende trap realiseren.

Eindeloze ontwerpmogelijkheden

De experts van HR Trappen maken prachtige maatwerk trappen die aan al uw wensen voldoen. Wilt u graag zien hoe uw maatwerk trap er in de ruimte uit komt te zien? Met behulp van een 3D-ontwerp ziet u de trap in uw huis en kunt u goed inschatten of dit aan uw wensen voldoet. Op basis van uw feedback kan het ontwerp worden aangepast, zodat u geheel tevreden bent met uw nieuwe trap.

https://www.hrtrappen.nl/