Nieuwesoorten
Image default
Woningen

Een keuken renoveren die bij IKEA is gekocht: maak hem het stralende middelpunt van je woning

Vroeger werd de keuken enkel gezien als een plek waar werd gekookt, maar tegenwoordig is dat wel anders. Nu wordt er in een keuken geleefd. Het is dan ook een plek die zowel praktisch als esthetisch goed moet zijn. Niet in de laatste plaats omdat het een ruimte is waarvan je jaren gebruik zult maken. Tal van huishoudens zijn voorzien van een IKEA-keuken. Ben je toe aan verandering of wat meer originaliteit? Dan kun je losse keukenkastjes in je IKEA-keuken laten plaatsen. Het METOD-systeem waarvan vrijwel al deze Zweedse keukens zijn voorzien, maakt dit mogelijk.

Resultaat zonder verbouwing

Om een keuken te renoveren die van IKEA is, heb je de Zweedse woongigant, noch een bouwbedrijf nodig. Met een mildere aanpak kun je jouw favoriete plek van jouw woning ook prima onder handen nemen. Zo is Ostoya Furniture een gespecialiseerd bedrijf waar je terechtkunt voor losse keukenkastjes voor IKEA-keukens. Wil je je IKEA-keuken renoveren, dan kun je voor wat extra hulp hierbij ook gebruikmaken van de ontwerpservice.

De ruimste renovatiemogelijkheden

Ostoya Furniture realiseert zich dat iedereen anders is en dat daardoor ook de wensen op het gebied van keukens sterk uiteen kunnen lopen. Daarom heb je er de keuze uit een ruim assortiment frontjes. De losse keukenkastjes voor IKEA-keukens zijn verkrijgbaar in tal van materialen en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een strakke, of juist landelijke uitstraling, bij deze expert vind je de beste oplossingen om jouw IKEA-keuken te renoveren.

Ervaar de simpele montage

In de webshop van bovenstaande expert kun je op je gemak bekijken welke mogelijkheden er op het gebied van frontjes, handgrepen en werkbladen bestaan. De levering van deze onderdelen geschiedt vier tot zes weken na je bestelling. De losse keukenkastjes voor je IKEA-keuken zijn reeds voorbereid voor montage. Je hoeft alleen nog maar de scharnieren te bevestigen en je nieuwe keuken is een feit!