Nieuwesoorten
Image default
Aanbiedingen

Jouw tuin unieker maken dan die van je buren? Dat doe je zo!

Jouw tuin unieker maken dan die van je buren? Dat doe je zo!

Als je eens door de gemiddelde straat in Nederland rijdt, is de kans groot dat je hier niet heel veel opvalt. Er zal sprake zijn van en redelijk uniforme bouw: dezelfde stenen, dezelfde daken, maar ook zelfs dezelfde voordeuren. Eén van de zaken die je ongetwijfeld ook zullen opvallen zijn de ‘normale’ tuinen. Veel mensen kiezen ervoor om hun tuin te vervangen door een groot, stenen terras. Anderen kiezen ervoor om kunstgras te laten aanleggen of iets dergelijks. Dat unieke aspect van zo’n tuin is op die manier wel redelijk verdwenen. Dat de gemiddelde Nederlander dit doet, betekent gelukkig niet dat jij dit ook hoeft te doen. Wil je dus je tuin unieker maken dan die van je buren? Lees gauw verder. In dit blog leggen we je er alles over uit!

Kies voor kleur

De meest voorkomende kleur in een tuin is toch echt wel de groene kleur. Als er nog geen gras ligt, dan zal de tuin vast wel voorzien zijn van een groene haag, groene planten of misschien zelfs bomen met groene bladeren. Om jouw tuin dus wat unieker te maken dan de standaard, groene tuin, kun je eens wat kleur gaan toevoegen. Kies er bijvoorbeeld voor om een aantal rozenstruiken of hyacinten te plaatsen. Zo weet je zeker dat jouw tuin al een stuk unieker is dan die van je buren en dat is tenslotte wat je wilt bereiken!

Wel een boel gedoe

Het unieker maken van je tuin gaat al snel gepaard met een boel tijd en energie. Wanneer jij alle tijd van de wereld hebt, is het prima om je volledig te richten op jouw tuin. Als je ook nog eens een baan hebt of een heel gezin moet onderhouden, kan het zijn dat jouw tuin af en toe even wat minder aandacht krijgt. Kunstbomen voor buiten zijn op dit soort momenten dé oplossing. Met één enkele aankoop ben je al van een heleboel gedoe af en zeg nou eerlijk: unieker dan dit kan jouw tuin niet zijn!