Nieuwesoorten
Image default
Woning en Tuin

Houten overkapping op maat van een specialist

Ben je op zoek naar een houten overkapping op maat? Wanneer je een houten overkapping op maat wilt dan kun je natuurlijk alle onderdelen zelf vervaardigen of bij elkaar zoeken in een tuincentrum. Dan moet je echter wel zorgen dat alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd, want anders is de constructie instabiel. Hierom vind je bij Doe Het Zelf Veranda een houten veranda of overkapping bouw pakket. Het pakket van deze specialist is kant-en-klaar en bevat alle onderdelen, bevestigingsmateriaal en hout dat je nodig hebt. Je hoeft het alleen nog maar in elkaar te zetten. Dat is wel zo fijn toch?

Een houten veranda bouwpakket zelf samenstellen

Heb jij een beeld van hoe jouw ideale overkapping of veranda er uit ziet? Wat voor stijl wil je? Wil je een houten dak of misschien toch iets anders? Bij Doe Het Zelf Veranda kun je zelf je bouwpakket voor een houten veranda of overkapping op maat personaliseren met allerlei accessoires. Wil je bijvoorbeeld gebruikmaken van ledverlichting? Met behulp van deze duurzame verlichting kun je ook ’s avonds in de tuin genieten. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een dak met zonwering in plaats van een houten dak. Zo komt er wel licht door het dak, maar wordt het niet te warm en ben je beschermd tegen Uv-licht. Bekijk hierom deze mogelijkheden en realiseer je droomoverkapping.

Advies van een specialist

Het houten veranda of overkapping bouwpakket op maat van Doe Het Zelf Veranda wordt gemaakt van Douglas-hout. Dit is zeer duurzaam materiaal dat uitermate geschikt is voor het Nederlandse klimaat. Heb je vragen over de verschillende soorten bouwpakketten? Of wellicht heb je installatievragen? Alle bouwpakketten bevatten gedetailleerde handleidingen. Echter kun je bij deze specialist altijd contact opnemen voor vragen of installatieadvies. Bekijk het aanbod op de website en bestel nu jouw gepersonaliseerde houten overkapping of veranda bouwpakket.