Nieuwesoorten
Image default
Woningen

Luxe relaxstoelen kopen in Limburg

Met een luxe relaxstoel in uw bezit kunt u ultiem ontspannen. Bij Pluijm Relaxstoelen in Meijel kunt u kiezen uit het grootste assortiment relaxstoelen in de regio Limburg. De kans dat uw perfecte stoel hier tussen zit, is dan ook groot. De vele opties zijn te vinden in de webwinkel. Voor mensen die de stoelen graag willen uittesten voordat zij een keuze maken, biedt de grote showroom in Limburg (Meijel) uitkomst. Het aanwezige personeel helpt u graag bij het maken van uw keuze.

Volledig op maat gemaakte relaxstoelen

U kunt uw stoel naar uw eigen smaak laten aanpassen. Als basismodel kunt u uit meer dan honderd stoelmodellen kiezen. De stoelen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan motorisch – of handmatig verstelbare modellen. Verder is er ontzettend veel keuze aan extra toe te voegen snufjes beschikbaar. U kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk. Enkele opties zijn: een elektrisch verstelbare hoofdsteun, stoelverwarming, USB-aansluiting, lendepomp, sta-op-hulp en noem het maar op. Om het plaatje compleet te maken, krijgt u de mogelijkheid om zelf de kleur en het stoffeermateriaal van de stoel uit te kiezen.

Het onderhouden van uw stoel

Om de levensduur van uw relaxstoel te verlengen, is het essentieel dat u de onderhoudsvoorschriften nauwkeurig opvolgt. Aangezien de stoelen bekleed zijn met leer, wordt direct contact met zonlicht afgeraden. Zo voorkomt u dat het leer uitdroogt. Verder blijft de kleur van het leer mooier wanneer deze niet teveel wordt blootgesteld aan direct zonlicht. Uitdroging van het leer kan ook veroorzaakt worden door een te lage luchtvochtigheid. Doorgaans wordt geadviseerd om de luchtvochtigheid op 40 tot 60 procent te houden. Alle relaxstoelen bij deze stoelenspecialist zijn voorzien van de wettelijke garantietermijn. Dit is geen specifieke termijn, maar verwijst naar de redelijke levensverwachting van uw stoel. U kunt er echter voor kiezen om voor een meerprijs fabrieksgarantie voor vijf jaar aan te schaffen. Wilt u meer weten hierover? Neem dan gerust contact op met de specialisten uit Meijel, Limburg.