Nieuwesoorten
Image default
Hobby en vrije tijd

Op zoek naar een uniek en kwalitatief goed restaurant Putten?

Dineer in een kasteel!

Als u er ooit van gedroomd hebt hoe een diner “geschikt voor een koning” eigenlijk zou kunnen zijn, zou een goed begin zijn om de perfecte setting te vinden. Kastelen, zoals het restaurant Putten, doen het zeker wat betreft sfeer; maar de koninklijke behandeling hoeft daar niet te eindigen. Het team van Kasteel De Vanenburg doet er graag alles aan om deze beleving naar een hoger niveau te tillen.

 

Het luxe 17e-eeuwse landgoed in Putten

Kasteel De Vanenburg is niet zomaar een kasteel. Deze locatie kent namelijk een erg rijke historie. U dineert op een 17e-eeuwse landgoed in Putten, waar onvergetelijke momenten altijd centraal staan. Culinair uit eten, trouwen op een romantische locatie, overnachten midden in de natuur of vergaderen in stijl en klasse? Het is allemaal mogelijk bij Kasteel De Vanenburg.

 

Maak een reservering en verzeker uzelf van een tafel

Wilt u er graag zeker van zijn dat er ook voor u een tafel vrij is in het restaurant Putten? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een reservering. Dit doet u door te bellen met het behulpzame personeel van Kasteel De Vanenburg. Tijdens het maken van een reservering kunt u ook eventuele dieetwensen of een allergie doorgeven, zodat u er zeker van bent dat u tijdens het etentje onbezorgd kunt gaan genieten. Wanneer komt u een keer langs?