Nieuwesoorten
Image default
Hobby en vrije tijd

Welke vakantieparken zijn er en waar moet je op letten bij het kiezen van een locatie?

Familievakantieparken zijn sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw populair in het Verenigd Koninkrijk. Billy Butlin begon het nu beroemde “Butlins” merk in 1936. Sindsdien zijn er overal in Duitsland vakantieparken geopend, met 100’s om uit te kiezen. De verschillende vakanties verschillen van elkaar, hoewel ze allemaal dezelfde kenmerken hebben.

Wat kun je allemaal verwachten een vakantiepark?

De meeste gezins vakantieparken hebben een uitgaansgelegenheid. Deze is waarschijnlijk de hele dag open; met kinderfeestjes, verhalen vertellen en activiteiten om de jongere leden van uw vakantiefeestje te vermaken. s Avonds heeft de uitgaansgelegenheid een meer volwassen thema, met een bar, zangers en misschien een cabaret. Er zijn vaak leuke pretparken in de buurt waar je een bezoekje kunt brengen. Bekijk van te voren wel voor een interessante pretpark actie als je niet de volle prijs wilt betalen.

Wat is er allemaal te doen bij een vakantiepark?

Het park zal worden ingericht voor gezinnen, dus u zult genoeg te doen hebben voor de jonge vakantiegangers. U zult vrijwel zeker een avonturenspeeltuin hebben om te verkennen, sommige van deze avonturenspeeltuinen zijn zo groot dat de kinderen er de hele week over doen om alles uit te proberen!

Zwembaden zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de parken

Iedereen houdt van zwemmen, dus uw vakantiepark heeft ook een zwembad. Soms krijgt u een buitenzwembad. Soms een overdekt zwembad. Als je geluk hebt, krijg je zowel een binnen- als een buitenzwembad. Een nieuwkomer op de vakantiekampen zijn de “plonsgebieden”. Dit is niet echt een zwembad – maar veel fonteinen en watervallen die de neiging hebben om over de nietsvermoedende peddelaars heen te stromen!

Welke activiteiten zijn nog meer populair?

De verplichte amusementshal komt in het hoofdanimatiegebied van het vakantiepark, en bevat de nieuwste videospelletjes en spelletjes automaten – je krijgt ook spelletjes zoals zwembad en airhockey, dus pas op papa, je komt waarschijnlijk wel opdagen!

Vergeet niet dat er honderd verschillende gezinsvakantiekampen zijn, die elk iets andere faciliteiten bieden. Dus als je zeker een overdekt zwembad wilt, zorg er dan voor dat het park van je keuze er een heeft voordat je boekt – je wilt niet teleurgesteld worden op je perfecte familievakantie.

https://ticketforsale.nl/