Nieuwesoorten
Image default
Aanbiedingen

Terrasoverkapping in Veenendaal laten plaatsen?

Wilt u graag terrasoverkapping in Veenendaal laten plaatsen? Zoek dan niet verder! Exalto Hoveniers is dé specialist als het gaat om overkappingen en opbergruimtes op maat. Wij begrijpen als geen ander als u graag meer ruimte wilt rondom uw woning en dit op een duurzame manier wilt doen. Wij streven ernaar om u op een persoonlijke wijze te begeleiden en u te helpen bij de realisatie van uw project. 

Terrasoverkapping op maat in Veenendaal

Bij Exalto Hoveniers kunt u rekenen op terrasoverkapping op maat in Veenendaal. Heeft u extra grond over waar u graag meer ruimte van wilt maken? Dan kan onze overkapping een ideale oplossing zijn. Hiermee creëert u meer ruimte om te kunnen ontspannen in en rondom uw tuin. Ook biedt het u een mogelijkheid om in ieder seizoen in uw tuin aan het werk te kunnen omdat u heerlijk droog kunt blijven – ook bij slecht weer. Wij maken deze overkappingen volledig voor u op maat. Om te kijken naar de mogelijkheden gaan wij samen met u in gesprek. Hierbij bespreken wij bijvoorbeeld hoe u de constructie voor zich ziet en welke materialen u graag gebruikt ziet worden. Ook kunt u ervoor kiezen om ook direct de inrichting te laten doen door Exalto Hoveniers. Denk hierbij aan de vloer, meubilair en terrasverwarming. 

Houten schuur door Exalto Hoveniers

Naast het laten plaatsen van een overkapping kunt u er ook voor kiezen om een houten schuur op maat te laten plaatsen door Exalto Buiten Wonen. Deze schuur kunt u bijvoorbeeld gebruiken als berging of als hobbyruimte. De schuur oogt natuurlijk en past daarom goed bij de rest van uw tuin. Ook zijn alle schuren volledig bestendig tegen regen en wind/ U heeft bij ons een ruime keuze binnen het assortiment omdat de schuren in diverse soorten en maten te verkrijgen zijn. Ook kunt u geheel zelf kiezen hoe het dak eruit moet zien en of u een open of gesloten constructie wilt. Vindt u het lastig om zelf te bepalen? Dan helpen onze adviseurs u graag bij uw keuze. Kijk voor de mogelijkheden op onze website.