Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Schaarhoogwerker en meer te huren in Veenendaal

Jekuntmijhuren.nl is een bedrijf in Veenendaal waar je verschillende machines kunt huren waaronder een schaarhoogwerker. U kunt bijvoorbeeld aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften, opleggers en nog veel meer. De meeste machines worden bij ons gehuurd in ongeveer een straal van 50 kilometer rondom Veenendaal en Ede. Maar ook in de rest van Nederland is het mogelijk. 

Schaarhoogwerker en meer

Voor elke klus die u uit wilt gaan voeren hebben wij de juiste schaarhoogwerker of andere hoogwerkers voor u klaarstaan. Deze hoogwerkers zijn geschikt voor bijvoorbeeld een schilderklus. Maar ook als u lampen wilt vervangen. Voor elk persoon hebben wij een hoogwerker die past. Voor zowel professionals als particulieren. In ons assortiment hebben wij 2 soorten schaarhoogwerkers. De eerste schaarhoogwerker is degene met een accu. Deze zijn zowel binnen als buiten inzetbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook zit er per schaarhoogwerker verschil in hoe hoog je kunt komen. De elektrische schaarhoogwerkers zijn van het merk Genie. Daarnaast hebben wij ook schaarwerkers met een diesel. Deze hoogwerker is geschikt voor ruige en schuine ondergronden. Dankzij de grove wielen kan deze hoogwerker om elk bouwterrein rijden. 

Aanhangwagens 

Naast schaarhoogwerkers hebben wij ook in aanhangwagens zogezegd 2 soorten. Open aanhangwagens en gesloten aanhangwagens. Open aanhangwagens zijn zonder dak en gesloten aanhangwagens zijn met dak. Verder zijn er natuurlijk nog veel soorten en maten onder onze aanhangwagens. Aanhangwagens zijn ideaal als u wilt verhuizen. Privé of met u bedrijf. Als u niet zeker weet welke aanhangwagen u nodig heeft kunt u ons bellen of een e-mail sturen. 

BE-combinatie 

BE-combinaties zijn ideale kleine vrachtwagens voor het vervoer van lange producten. Dus producten zoals lange buizen, machines of bijvoorbeeld een grote schaarhoogwerker. Doordat er in de vrachtwagen een knik oplegger zit kunt u gemakkelijk machines laden en lossen. Deze auto of oplegger kan maximaal 6300 kilo aan. De elektrische lier die er ook bij zit kan ongeveer 3,6 ton trekken. Voor deze BE-combinaties is wel een vereiste dat u in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs B+E. Een BE-combinatie huren kost voor 1 dag €180,00 en voor 2 dagen €290,00. Kijk voor meer informatie over schaarhoogwerkers op de website van jekuntmijhuren.

Gerelateerde artikelen

De beste hovenier van Heerhugowaard leren kennen

Kunstgras in uw tuin

Groothandel in bomen en planten