Nieuwesoorten
Image default
Aanbiedingen

Wat je kunt maken met Ruby Chocolate van Callebaut

Wat je kunt maken met Ruby Chocolate van Callebaut

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je baksels pittiger te maken, dan moet je zeker eens kijken naar robijnchocolade! Ontwikkeld door Callebaut, wordt deze chocolade gemaakt met robijnkleurige cacaobonen en heeft een zoetzure smaak. Het is het perfecte ingrediënt voor het maken van unieke desserts, traktaties en dranken. Laten we eens kijken wat je allemaal kunt maken met robijnkleurige chocolade van Callebaut. 

 

Ruby Chocolate Cake 

Als je iets speciaals zoekt om te bakken voor een verjaardag of jubileum, probeer dan eens een Ruby Chocolate Cake te maken! Om deze zoete traktatie te maken, combineer je gewoon robijnkleurige chocoladeschilfers met cakemix naar keuze. Zodra je het beslag hebt bereid, giet je het in cakevormen en laat je het in de oven goudbruin bakken. Werk je taart af met extra robijnkleurige chips of druppel gesmolten chocolade over de bovenkant voor een prachtige presentatie. 

 

Robijnrode warme chocolademelk 

Niets is zo gezellig als warme chocolademelk op een koude winterdag, behalve warme chocolademelk met robijnrode chocolade! Met slechts vier eenvoudige ingrediënten (ruby chocolate chips, melk, suiker en vanille-extract) maak je een heerlijke kop warme chocolademelk die elke kille middag zal opwarmen! Smelt gewoon de chocoladeschilfers in je favoriete mok voordat je de rest van de ingrediënten toevoegt en roert tot het gecombineerd is. Voor een extra speciale traktatie kun je de cacao afmaken met slagroom of marshmallows!

 

Ruby Chocolate Truffels 

Truffels zijn altijd een publiekstrekker op feestjes en bijeenkomsten, vooral als ze gemaakt zijn met Callebauts robijnkleurige chocolade! Om deze heerlijke truffels thuis te maken, heb je alleen zware room, boter, suikerklontjes en natuurlijk robijnkleurige chocoladeschilfers nodig. Begin met het smelten van de room en de boter voordat je de suikerklontjes toevoegt en roert tot ze zijn opgelost. Tot slot roer je de robijnchips erdoor tot alles goed gecombineerd is en zet je het een nacht in de koelkast. De volgende dag hoef je alleen nog maar met je handen theelepel grote balletjes van het truffelmengsel uit te rollen tot hapklare stukjes, voordat je ze bedekt met gesmolten robijnchips of gemalen noten voor extra textuur!        

 

https://www.bouwhuis.com/