Nieuwesoorten
Image default
Woningen

De serre uitbouw in Breda die uw woning gaat verfraaien

Heeft u al vaker nagedacht over het laten bouwen van een serre uitbouw bij uw woning in regio Breda? Dan is het nu hét moment om die droom uit te laten komen. Met een serre voegt u daadwerkelijk iets toe aan uw woning. De extra ruimte kan op verschillende manieren worden gebruikt. U kunt het zien als een verlenging van de woonkamer, maar ook als handige extra ruimte als u graag een aparte werkkamer of bibliotheek wilt. De serre kan ook de perfecte plaats zijn voor een slaapkamer op de begane grond als dit wenselijk of noodzakelijk is. U kunt de vormgeving uiteraard zelf bepalen in overleg met de aannemer die de verbouwing voor u uitvoert.

De waarde van uw woning verhogen met een serre

Als uw woning in regio Breda is voorzien van een serre uitbouw, dan is dat een extra ruimte die zich uiteraard vertaalt in de waarde van de woning. Uw huis wordt aantrekkelijker omdat ook potentiële kopers de voordelen zullen zien van een serre uitbouw in Breda. Zij zien wellicht al mogelijkheden om deze ruimte naar hun eigen smaak in te richten. Als de serre is gebouwd door een erkend timmerbedrijf dan is de kwaliteit ook zodanig dat het een aanbouw is die jaren meegaat met relatief weinig onderhoud. U kunt contact opnemen met Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord. Een ervaren bedrijf met de juiste kennis en ervaring om deze aanbouw voor u te realiseren.

Wat kost een serre aan uw woning?

Natuurlijk bent u benieuwd naar de kosten voor het laten uitvoeren van een serre uitbouw bij uw woning in Breda. De prijs hangt af van uw wensen, zoals de grootte van de aanbouw en de hiervoor gebruikte materialen. U kunt een offerte aanvragen bij Jaspers Timmerbedrijf. Zij komen dan bij u langs om uw wensen te bespreken. De offerte is dus altijd maatwerk bij deze specialist.

https://www.jasperstimmerbedrijf.com/