Nieuwesoorten
Image default
Verbouwen

Een deskundig en accuraat Stabu-bestek van hét bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam

Als professional in de bouw weet u als geen ander hoe belangrijk het berekenen van de bouwkosten voorafgaand aan een project is en hoe zorgvuldig deze calculaties uitgevoerd dienen te worden. Behalve de bouwtekeningen mag ook het Stabu-bestek daarbij niet ontbreken. Deze laatste kan door een architect worden vervaardigd, maar u kunt dit ook uit handen geven aan Kiewiet Bouwadvies, hét bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam dat op onafhankelijke basis werkt en over een zeer ruim portfolio beschikt.

Gestandaardiseerde besteksystematiek voor alle projectbetrokkenen

Het Stabu-bestek verwijst naar de gestandaardiseerde besteksystematiek voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Elk deel van het bouwproject is onder een apart hoofdstuk te vinden. Dit maakt het voor iedere betrokkene van een project makkelijk om benodigde informatie terug te vinden. De Stabu-standaardisering is tot stand gekomen door een samenwerking tussen grote organisaties binnen de Nederlandse bouwnijverheid. De stichting werd in 1976 opgericht en bracht tien jaar later het eerste nationale standaardbestek op de markt.

Essentieel onderdeel bij de aanbesteding van projecten

Als u het Stabu-bestek door hét bouwkundig adviesbureau in de omgeving van Amsterdam laat vervaardigen, dan kunt u erop rekenen dat deze naar behoren en tot in de puntjes wordt uitgewerkt. In het bestek staan algemene voorwaarden, net als de door de aannemer toe te passen materialen en hun eigenschappen. Het Stabu-bestek zorgt ervoor dat de prijs en kwaliteit van verschillende aannemers goed en eerlijk met elkaar kan worden vergeleken en is dus van essentieel belang bij de aanbesteding van een project.

Begrotingen laten maken met behulp van BIM-modelleren

Net zo belangrijk als het Stabu-bestek zijn ook de 3D-bouwtekeningen, welke u eveneens door Kiewiet Bouwadvies kunt laten vervaardigen. Het calculatiebureau maakt hierbij gebruik van het BIM-modelleren. Bij het BIM-modelleren wordt alle geometrische en technische informatie met elkaar geïntegreerd. Er wordt tegenwoordig dan ook eerder gesproken van een bouwinformatiemodel dat opgeleverd wordt door dit bouwkundig adviesbureau. Besteed BIM-modelleren aan uit aan dé professional in de buurt van Amsterdam.