Nieuwesoorten
Image default
Woningen

Fraai assortiment aan houten vloeren voor uw huis in Nijmegen

Als u nieuwe houten vloeren in Nijmegen of omgeving wilt uitkiezen, dan kunt u terecht bij de showroom van Biggelaar Parket in Veghel. Deze expert in vloeren is sinds 60 jaar een gevestigde naam en kan u voorzien van prachtige vloeren voor uw woning. Of u nu bestaande vloeren wilt vervangen of nieuwe vloeren wilt leggen in een nieuwe woning, de medewerkers leggen houten vloeren in de meest bijzondere patronen. Een zorgvuldige selectie is voor u samengesteld en tentoon gesteld in de showroom, zodat u een keuze kunt maken voor een nieuwe vloer in uw woning. Verschillende opties zijn haalbaar, waarbij u kunt kiezen tussen verschillende motieven of patronen. Uiteraard zijn ook kleuren eenvoudig af te stemmen op uw interieur, zodat u altijd goede houten vloeren voor in regio Limburg kunt vinden.

Opties in patronen

Bij het uitkiezen van houten vloeren in omgeving Nijmegen zijn verschillende patronen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor rechte planken, maar ook voor een meer artistieke look gaan. Een visgraatmotief geeft al direct een geheel andere uitstraling aan uw woning en is dan ook zeker de moeite van een overweging waard. De medewerkers van deze expert in vloeren weten precies wat zal werken voor uw specifieke woonwensen. Zo beschikt u altijd over de juiste vloeren zonder hier veel voor te hoeven investeren. In de showroom vindt u naast vloeren van laminaat of parket ook tal van houten vloeren in regio Limburg.

Uw expert in vloeren

Houten vloeren in uw woonplaats Nijmegen kunt u bestellen in de showroom van Biggelaar Parket in Veghel. Uit het ruime assortiment aan vloeren, kunt u ongetwijfeld een goede vloer kiezen die uitstekend past binnen het interieur dat u voor ogen heeft. Voor meer informatie over houtsoorten, onderhoud van uw houten vloeren of verschillende legmogelijkheden, neemt u contact op met deze expert. Voor houten vloeren in Limburg kunt u bij deze professional terecht.

Gerelateerde artikelen

Dé makelaar in vastgoed in Den Haag met brede kennis en ervaring

Een keuken renoveren die bij IKEA is gekocht: maak hem het stralende middelpunt van je woning

De verkoopmakelaar in Utrecht: haal het meeste uit jouw taxatie door deze onafhankelijke expert