Nieuwesoorten
Image default
Entertainment

Waarom zou je een werktent huren?

Dat een werktent voor verschillende doeleinde gebruikt kan worden is wel logisch. Maar heb jij jezelf al wel eens verdiept in deze tenten? Het ideale hiervan is dat het zowel met een zeil of een harde wand gemonteerd kan worden. Een werktent wordt in feite hetzelfde gezien als een aluhal. De constructie is net zo stevig en dus voor iedere locatie geschikt om neer te zetten.

 

Perfect voor op een evenement 

Ben jij een draaiboek aan het opmaken en zoek je hiervoor een geschikte locatie om het werk uit te voeren? Kies er dan voor om een geschikte tent op locatie te plaatsen. Hierdoor kan het werk alsnog op de juiste manier uitgevoerd worden zonder dat je gestoord wordt.

 

Het gemak van TenDverhuur 

Zo zal een werktent de perfecte oplossing zijn om vakkundig te werk te kunnen gaan. TenD Verhuur helpt je hier maar al te graag mee op weg! Dit bedrijf is actief sinds 2016 en weet zich te onderscheiden in vakwerk en perfect. Doordat zij werken volgens de VCA-gecertificeerd Europese norm wordt alles veilig en naar wens geïnstalleerd. Daarnaast zijn de doeken die worden gebruikt brandwerend en voorzien van een M2-zeildoekcertificaat. Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden wat zij voor jou kunnen realiseren? Neem dan gerust contact op en zij helpen je graag op weg! 

Gerelateerde artikelen

Als een kind in een speelgoedwinkel