Nieuwesoorten
Image default
Woning en Tuin

Maatwerk voor tv-meubels

We willen in onze vrije tijd graag ontspannen een film kijken. Samen met het gezin, met je partner of met vrienden genieten van je nieuwe grote televisiescherm. Heerlijk relaxen in je eigen woonomgeving. Waar hang je de tv op en hoe werk je het beste alle kabels weg? Kunnen de soundbar en de subwoofers uit het zicht geplaatst worden? Je denkt dan snel aan een mooi tv meubel. Er zijn vele modellen te koop, maar het is soms moeilijk om een meubel te vinden met de juiste afmetingen, passend in je interieur en helemaal naar jouw wensen.

 

Ruim keuze met maatwerk tv meubelen

De firma Spectral heeft een ruime keuze tv meubelen die helemaal naar jouw smaak en wensen kunnen worden aangepast. Gaat je voorkeur uit naar een moderne of een klassieke vormgeving, er zijn legio mogelijkheden. Je kunt het meubel uit verschillende modules samenstellen. De opstelling kan aan de muur gemonteerd worden of op pootjes staan, er kan zelfs een verrijdbare unit geconstrueerd worden. Wil je een diepere kast, extra hoogte voor meer bergruimte of komt het meubel precies in een nis te staan, de afmetingen kunnen exact op maat gemaakt worden. Het op maat gemaakte meubel wordt daarna vakkundig bij je thuis gemonteerd. De kabels en aansluitingen worden netjes weggewerkt.

 

Bijzonder maatwerk voor je tv meubel?

Voor de afwerking van het tv meubel kun je kiezen uit 2000 verschillende kleuren. De opberggedeeltes kunnen zowel gesloten als open uitgevoerd worden. Spectral heeft oplossingen gevonden om het geluidssysteem helemaal in te bouwen achter akoestische kleppen. Het is mogelijk om het opbergsysteem compleet met een soundbar en subwoofers te leveren. De apparatuur is van een hoge kwaliteit en zorgt voor een bioscoopgeluid, een ervaring op zich.

Heeft dit artikel je nieuwsgierig gemaakt naar de vele mogelijkheden om een tv meubel op maat te laten maken, er is nog veel meer mogelijk. Je bent van harte welkom in de showroom van Spectral om de diverse opstellingen te bekijken. Bezoek de website om nog meer inspiratie op te doen.