Nieuwesoorten
Image default
Beauty en verzorging

Waarom het belangrijk is om verzorgingscrème te gebruiken voor een tattoo

Als je net een tattoo hebt laten zetten, is het belangrijk om goed voor de tattoo te zorgen. Na het reinigen van de tattoo met water, is het essentieel dat je de tattoo insmeert met een hydraterende crème. Anders kan je tattoo uitdrogen en geneest hij minder snel. Daarnaast vergroot het de kans op korstjes. Bepanthen Tattoo is een speciale creme die speciaal ontwikkeld is voor tattoos. Deze crème bevat panthenol, vitamine B en E. Het helpt tattoo’s sneller te genezen en voorkomt jeuk en irritatie. Bepanthen Tattoo is verkrijgbaar bij de apotheek of tattoo-shop.

Hoe gebruik je bepanthen?

Het is belangrijk dat je de tattoo op de juiste manier behandelt. Zo zorg je niet alleen goed voor de huid, maar blijft je tattoo ook mooier. Hieronder staat uitgelegd hoe je de tattoo moet verzorgen.

– Reinig de tattoo met water en zeep.

– Dep de tattoo droog met een schone handdoek.

– Smeer de tattoo in met een kleine hoeveelheid Bepanthen Tattoo.

– Masseer de crème zachtjes in totdat het volledig is opgenomen.

Herhaal dit twee tot drie keer per dag gedurende de eerste week na het laten zetten van je tattoo. Na de eerste week, is het voldoende om de tattoo één keer per dag te verzorgen met Bepanthen Tattoo.

Dit is hoe je tattoo snel en goed kan genezen! Maar vergeet niet dat een tattoo altijd kwetsbaar blijft. Zorg er dus voor de rest van je leven voor dat je tattoo niet overmatig wordt blootgesteld aan zonlicht of chloorwater. Ook is het belangrijk om niet te gaan zwemmen met een open wond. Wacht hiermee totdat je tattoo helemaal geheeld is. Tot die tijd, geniet van je mooie tattoo!

Waar koop je tattoo verzorging?

Bepanthen tattoo verzorging is verkrijgbaar bij een tattoo-shop of online bij tattoocreme.nl. Het is belangrijk dat je een tattoo crème koopt die speciaal ontwikkeld is voor tattoos. Zo weet je zeker dat je tattoo snel en goed geneest!