Nieuwesoorten
Image default
Beauty en verzorging

Een kapper voor krullen vindt u in Den Bosch

Het vinden van een kapper in de buurt is soms lastig. Al helemaal wanneer u krullen heeft en hiervoor graag naar een krullenkapper wilt. Het knippen van krullen is namelijk een heel andere wereld dan het knippen van niet krullend haar. Een kapper die gespecialiseerd is in krullen vindt u in Den Bosch. Deze kapsalons zijn onderdeel van Hair & Looks, oorspronkelijk gevestigd in Breda. Enkele medewerkers van deze kapper hebben diverse trainingen gevolgd tot het vakkundig knippen van krullen.

Ontdek de schoonheid van uw natuurlijke krullen met behulp van deze kappers

Bij deze kapper in Den Bosch vindt u alle expertise in het knippen van krullen die u nodig heeft. De kappers zijn opgeleid in twee speciale technieken: Global Curl en Curl Master Pro. Deze technieken zijn erop gericht om het natuurlijke volume van uw haar te accenturen. Krullend haar valt in bundels. Deze bundels worden bij Hair & Looks individueel geknipt. Dit zorgt voor minder pluis en houdt de structuur van een krulbundel in stand. Daarnaast worden krullen die mogelijk uitgezakt waren hierdoor weer van nieuw leven voorzien. De technieken worden aangeleerd aan meerdere medewerkers van het bedrijf, waardoor er altijd wel een kapper is die krullen knipt bij u in de buurt.

Fris uw krullen op door een goede knipbeurt

Na het vakkundig knippen van uw haar is het belangrijk dat u uw krullen ook goed verzorgt. De kappers gebruiken altijd de beste producten tijdens de knipbeurt. Deze producten koopt u nadien ook in de zaak of in de webshop van het bedrijf. Ook voor vele andere behandelingen en knipbeurten bent u welkom bij deze kapper in Den Bosch. Denkt u hierbij aan een reguliere knipbeurt, maar ook het aanmeten van een haarwerk kan bij deze kapper in de buurt. Als u meer wilt weten, neem dan contact op met de betreffende salon van uw keuze. De contactgegevens vindt u op de website.