Nieuwesoorten
Image default
Woning en Tuin

Deze hovenier in Bergen op Zoom en omgeving is er voor al uw tuinwerkzaamheden

Als u een tuin heeft, dan weet u hoeveel werk het is om deze mooi te houden. Vooral in de zomerse seizoenen moet u veel maaien, bemesten en onkruid wieden. Ook het mos moet tussen de stenen weg. Het gazon moet elk jaar geverticuteerd worden, de tuin moet winter- en zomerklaar worden gemaakt, u heeft het er maar druk mee. W&M Tuincomfort, hovenier uit Lepelstraat, in de omgeving van Bergen op Zoom, Tholen, Roosendaal en Steenbergen, neemt deze zorgen graag bij u weg door u een onderhoudscontract aan te bieden en periodiek langs te komen om uw tuin weer op orde te maken. Daarbij zijn ze ook in staat een groot aantal andere werkzaamheden voor u uit te voeren.

Totaaloplossing voor uw tuin

Deze hovenier uit Lepelstraat heeft in Bergen op Zoom en omgeving al menig tuin nieuw leven in geblazen. Dat doen ze niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, overheden en instellingen. Ze hebben jarenlange ervaring met de grond in uw regio, met de weersomstandigheden en met de regels bij de gemeente. Daardoor kunnen ze voor u een perfect ontwerp maken voor een nieuwe tuin, deze aanleggen (inclusief extra’s, zoals een vijver, een speeltoestel of een tuinhuis), de vergunning aanvragen voor u (of juist een vergunningsvrij voorstel doen) en daarna het onderhoud oppakken. U heeft dus aan één hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom genoeg.

Ontdek een uitgebreide dienstverlening

Als u W&M Tuincomfort heeft ingeschakeld voor het onderhoud van uw tuin, vraag ze dan ook eens naar ideeën over verbeteringen of vernieuwingen. Misschien hebben ze een oplossing voor u waardoor uw tuin veel praktischer of aantrekkelijker wordt. Uiteraard kunt u het ook gewoon bij onderhoud houden, want ook daar is deze hovenier nabij Bergen op Zoom erg goed in. Met deze specialisten aan uw zijde wordt u volledig ontzorgd en is uw tuin altijd toonbaar.

https://tuincomfort.com/

Gerelateerde artikelen

Jouw eigen foto als poster op maat bestellen

Schakel de hovenier uit regio Linne in voor een onderhoudsbeurt van uw tuin

Dit interieurbouwbedrijf maakt prachtige kasten op maat voor uw pand in Noord-Holland